Eden Hazard (links op archiefbeeld) en Thibaut Courtois.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard (links op archiefbeeld) en Thibaut Courtois. © Photo news

Hoe Courtois ervoor zorgde dat Madrileense pers loopje met waarheid nam en hoe invallersrol Hazard daar zelfs met lof werd onthaald

Champions LeagueAlles wat Thibaut Courtois dezer dagen aanraakt, verandert in goud. Eden Hazard was in twee van de laatste drie wedstrijden van Real Madrid bankzitter. De ene is ‘on top of the world’, de andere blijft zwoegen in het sukkelstraatje. Achtergrond na een opmerkelijke avond in Milaan.

2 reacties

 • Willy Niclaes

  1 maand geleden
  Altijd een overroepen speler geweest met gebrek aan professionele ernst en inzet
 • André Van der Poorten

  1 maand geleden
  Voetbal is simpel , de beste speelt , de andere zit op de bak ook al staan de gazetten vol van hem .
 1. Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge
  Champions League

  Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge

  Opvallend bezoek aan de Gestelsedijk in Lommel. Niemand minder dan de Braziliaanse Man City-internationals Ederson en Jesus woonden de wedstrijd tegen Moeskroen (3-0) als eregasten in het Soevereinstadion bij. Net als Manchester City behoort Lommel tot de City Football Group. Een functioneel bezoek van de twee City-sterren, die na de interland met Brazilië (een 4-1-zege tegen Uruguay) van afgelopen donderdag niet naar Engeland maar naar België reisden. Zo vermijdt het duo dat ze over het Kanaal tien dagen op hotel in quarantaine moeten en kunnen ze aantreden in de Champions League-match van dinsdag tegen Club Brugge. Ook zonder de twee won Man City makkelijk van Burnley. 2-0, met een goal van Kevin De Bruyne. Club Brugge - Manchester City is dinsdag vanaf 18u45 live op VTM te zien.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.