HLN Sportcast over de stunt van Club Brugge tegen PSG: “Neymar kon niet ademen! En het trio voorin bij Club was geweldig”

Champions LeagueIn onze nieuwste HLN Sportcast blikt gastheer Jonas Decleer met Marc Degryse, Champions League-addict Gilles Mbiye Beya én Jeffrey Lang, de papa van uitblinker Noa, terug op de stunt van Club Brugge tegen Paris Saint-Germain. Blauw-zwart begon perfect aan z’n Champions League-campagne, maar volgens ons panel zat er zelfs nog meer in dan een puntje tegen de Franse grootmacht.

8 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Super avond en een prachtige collectieve ploeg die voor mekaar speelde en iedereen zijn taak uitvoerde ! Maar je moet verder nu en zorgen dat er bevestiging komt tegen Leipzig zodat we die 3e plaats kunnen nemen eh ! Maar alsfans en neutrale supporter mag je fier zijn ! Succes verder voor club en alle andere belgisches ploegen Europees ✌️
 • Piet Janssen

  1 maand geleden
  Ben het helemaal met Maxime eens. Een stunt is het pas indien CB de volgende ronde of kwart/halve finales haalt. Niet nu al na1 puntje deze overdreven reacties. Was goede prestatie maar PSG moet nog groeien als ploeg.
 • Maxime Vanmaercke

  1 maand geleden
  Typisch België. 1-1 en we voelen ons het beste voetballand ter wereld. En dit terwijl PSG stikt van vedetten, maar geen wereldploeg is. En dan zijn we verbaasd als onze topvoetballers internationaal gaan, 80% met hangende pootjes moet terugkeren. Leg de lat eens wat hoger aub.
 • jan sergooris

  1 maand geleden
  Mats Rits heeft nooit bij R Madrid gespeeld. Wel bij Ajax in de jeugd.
 • Thea De Raes

  1 maand geleden
  Wat mij vooral opviel, was dat de ruimtes tussen de linies 80 minuten zeer klein werden gehouden door het goed schuiven van de achterlijn. Er was ook snelheid aanwezig in de verdediging. Alle respect voor Mechele, maar hij kan dat niet meer, hij heeft wel zijn positiespel maar geen snelheid meer. Dat was volgens mij ook de reden waarom de laatste linie zo hoog stond. Dat heeft natuurlijk veel gevolgen voor de rest van de ploeg, je laat geen passes toe tussen de linies en je kan hoog pressie zett