HLN Sportcast over Champions League: “Derde? Zij die niet Club-gezind zijn, vinden dat naïef. En dat is het ook een beetje”

HLN SPORTCASTWoensdag trapt Club Brugge zijn Champions League-campagne af tegen de sterren van PSG. In een nieuwe HLN Sportcast blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse, Champions League-addict Gilles Mbiye Beya en Club-speler Hans Vanaken vooruit op de nieuwste editie van het kampioenenbal. Wie zijn de favorieten? Hoe stop je Messi, Neymar én Mbappé af? En welke ambities mag Club koesteren? “Elk punt dat ze pakken, is een stunt. Ook tegen Leipzig.”

15 reacties

 • wesley max

  1 maand geleden
  Het grootste verschil zit in het Koppeke ..als je op voorhand al zelf denkt Geen kans te maken ...ja dan kan je evengoed niet spelen !! de Spelers van PSG en mannen zoals Messie , Ronaldo denken ...IK bent de beste , IK Ga Winnen , Die anderen zijn Niets tov Ons !! Brugge spelers zijn Veel te braaf en denken zo niet en dus zullen ze ook niet winnen !! Inzet en Karakter winnen meer wedstrijden dan Techniek of Roem !! Zie het laatste EK !!!
 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Neen Danny callaert dat was anderlecht tegen vitesse.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Oké, Eric De Geeter, Mignolet heeft beloofd de eerste terugspeelbal binnen te laten. Komt in orde!
 • Eric De Geeter

  1 maand geleden
  Als ze een goal maken is het al goed!!!!
 • John Ulmer

  1 maand geleden
  Elke match moet gespeeld worden. Als Brugge kan verliezen van Gent, kan psg verliezen van brugge.
 1. ONS RAPPORT. “Topprestatie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7
  PREMIUM
  Champions League
  30

  ONS RAPPORT. “Toppresta­tie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7

  Meer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met ‘MNM’ voor het eerst in de basis, in bedwang houdt in de Champions League. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een fantastische partij en worden beloond met een 9, vier Bruggelingen mogen met een 8 naar huis.
 2. Hans Vanaken geniet na van historische Champions League-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelftal is heel mooi”
  Club Brugge
  4

  Hans Vanaken geniet na van histori­sche Champions Lea­gue-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelf­tal is heel mooi”

  Hans Vanaken en Club Brugge hielden gisteren het sterrenensemble van Paris Saint-Germain in toom. Blauw-zwart heeft volgens de doelpuntenmaker dan ook een nieuwe stap gezet op het Europese toneel. “We hebben bewezen dat we ook tegen grote tegenstanders een resultaat kunnen halen”, klinkt het in een gesprek met VTM Nieuws.