HIGHLIGHTS. De doelpunten van Herrera en Vanaken, knappe reddingen van beide doelmannen en Messi op de kruising: bekijk hier de hoogtepunten

Champions LeagueClub Brugge heeft een onmogelijk gedaan. Het hield de sterren van PSG op een 1-1-gelijkspel, en verdiende misschien zelfs meer. Van het doelpunt van Vanaken tot de omhaal van Lang, bekijk de hoogtepunten hieronder. Het verslag vindt u HIER!

8 reacties

 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Proficiat Club .... mooie wedstrijd !
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Zonder Navas de Franse keeper had club gewonnen van deze plattekes PSG ! Maar laat ons heen blij zijn met hun prestatie en het gouden punt ! Succes verder 👍
 • Huguette Van Rentergem

  1 maand geleden
  Proficiat club Brugge het was de maks?
 • Roger Dubois

  1 maand geleden
  Wat een team is me dat! Proficiat aan Club Brugge, desalniettemin verliest Club 2 punten en mag PSG tevreden zijn met het behaalde punt!
 • Lowi Verborgt

  1 maand geleden
  Hoeveel geld heeft Brugge moeten betalen aan PSG om te mogen gelijkspelen? De pelers van PSG waren niet geinteresseerd in de wedstrijd, ze weten toch dat ze doorgaan/ s snel een centje bijverdienen door Brugge een puntje te gunnen. Is voetbal nog een sport? Neen. Voetbal is geld.
 1. Club Brugge vreest verkeersdrukte en spoort fans aan tijdig te vertrekken
  Champions League
  4

  Club Brugge vreest verkeers­druk­te en spoort fans aan tijdig te vertrekken

  Door de vele wegenwerken dreigt grote verkeersdrukte in de aanloop van het Champions League-duel Club Brugge - Manchester City. Blauw-zwart spoort de fans bijgevolg aan tijdig naar het stadion te vertrekken. Op diverse toegangswegen naar Brugge en het Jan Breydelstadion zijn werken aan de gang. Dat is zo langs de E40 te Aalter en langs de E403 te lichtervelde. En ook op de N31/Expressweg in de buurt van het stadion moeten alle wagens over één rijvak in de richting van de kust. Bovendien wordt de wedstrijd ook om 18u45 afgetrapt, wat alvast niet helpt voor een vlotte rit richting het stadion.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?