Volledig scherm
© EPA
5
EINDE
1
 • Neymar 21' 50'
 • Kylian Mbappé 42' 62'
 • Mehmet Topal 57'

Het voetbal heerst weer in Parijs: Neymar en Mbappé gidsen PSG naar 5-1-zege en groepswinst

Champions LeagueNee tegen racisme, ja voor mooi voetbal. De boodschap van PSG en Basaksehir vanavond was bijzonder duidelijk voor en tijdens de wedstrijd. De Parijzenaars maakten er een gala-avond van en lieten hun sterren als vanouds schitteren. Dankzij Neymar en Mbappé werd het 5-1. PSG is groepswinnaar en gaat samen met Leipzig naar de knock-outfase.

1 reactie

 • lode goyens

  3 maanden geleden
  Iedereen neemt klakkeloos aan dat de official zich racistisch opstelde. Is dat wel zo?
 1. De tien jongste doelpuntenmakers in de Champions League: wereldvedetten, witte merels en een ex-Standard-speler
  Champions League

  De tien jongste doelpunten­ma­kers in de Champions League: wereldve­det­ten, witte merels en een ex-Standard-spe­ler

  De jongste doelpuntenmaker ooit voor Bayern München in de Champions League. De jongste Engelsman ooit die raak trof op het kampioenenbal. En de op één na jongste speler die scoorde in de knock-outfase. Jamal Musiala trapte zich met zijn doelpunt tegen Lazio gisteren in een aantal mooie lijstjes. Maar de top tien van jongste doelpuntenmakers in de Champions League tout court haalde hij net niet. Daar prijken deze namen.
 2. Real Madrid slaat opnieuw toe wanneer het moet: Koninklijke groepswinnaar dankzij 2 goals Benzema
  Play
  Champions League

  Real Madrid slaat opnieuw toe wanneer het moet: Koninklij­ke groepswin­naar dankzij 2 goals Benzema

  Als de hele voetbalwereld toekijkt, blijft Real het prima doen. Een wel erg comfortabele 2-0-zege doet de Koninklijke als groepswinnaar freewheelen naar de achtste finale van de Champions League. Benzema sloeg voor rust met twee keer het hoofd machtig toe. Mönchengladbach was echt nergens, maar mag zich dankzij een draw in Inter - Shakhtar toch nog opmaken voor de achtste finale van het kampioenenbal.
 3. ‘La Remontada’, zonder twijfel een van de meest heroïsche voetbalmatchen uit de geschiedenis: “We werden allemaal half zot”
  Play
  Champions League
  6

  ‘La Remontada’, zonder twijfel een van de meest heroïsche voetbalmat­chen uit de geschiede­nis: “We werden allemaal half zot”

  Een mirakel, een wonder, de gekste of strafste Champions League-wedstrijd ooit... Het zijn maar een paar beschrijvingen voor wat er zich op 8 maart 2017 afspeelde in Camp Nou. Spektakel op, maar zeker ook naast het veld: Nicolas Sarkozy, gewezen president van Frankrijk en notoir PSG-fan, werd uit de tribunes gezet, Thiago Motta reed na de zware nederlaag met zijn wagen een fan aan en achteraf bleek een muzikant in de straten van Barcelona profetisch te zijn. Vanavond staan beide topteams weer lijnrecht tegenover elkaar. Wordt ook deze dubbele confrontatie er eentje voor de geschiedenisboeken?
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"