Olivier Deschacht, Johan Boskamp en Marc Degryse.
Volledig scherm
PREMIUM
Olivier Deschacht, Johan Boskamp en Marc Degryse. © Jan De Meuleneir / Photo News

Het Grote Champions League-Debat: “De mafkezen die zeggen dat Messi er niets meer van kan, zijn niet goed bij hun appel”

Champions LeagueHet kruim van het Europese voetbal maakt zich weer op. Met als einddoel: Sint-Peterburg, eind mei. Zo lang wilden Johan Boskamp (73), Marc Degryse (56) en Olivier Deschacht (40) niet wachten. Zij fileren nu al de knock-outfase van de Champions League. “Tuchel? Het is een Duitser. Die hebben geen humor.” 

12 reacties

 • Hugo Wouters

  4 maanden geleden
  Messi is en blijft nog altijd de beste voetballer ter wereld, maar ondertussen speelt zijn leeftijd ook al mee, en voor diegenen die van het voetbalspel niets snappen, zijn balbehandeling en zijn passen zijn nog steeds prima. Maar het valt sommigen waarschijnlijk niet op dat vele verdedigers niet sportief verdedigen maar eerder naar zijn enkels schoppen en hem vastgrijpen, ook niet alleen maar ook met tweeën hem proberen af te stoppen.
 • Louis Meeus

  4 maanden geleden
  We zien wat we zien.
 • Cedric Gobert

  4 maanden geleden
  Hij blijft geniaal maar heeft een ploeg nodig waar alle ballen naar hem gaan, er rond hem/voor hem gelopen wordt en er gebreid wordt zoals bij Barca altijd het geval geweest is, wat bij PSG niet gebeurt en ook nooit zal gebeuren. Als er verticaal gevoetbald wordt verzuipt hij gewoon omdat hij het niet kan belopen. Zou beter voor een habbekrats terug onder Xavi gaan spelen bij Barca om in schoonheid af te sluiten en de jeugd dagelijks te laten stelen met de ogen ipv bij PSG te verkommeren.
 • Jan Van Bavel

  4 maanden geleden
  Uitzonderlijk talent heeft er niets mee te maken. Wie niet steelt of erft zal werken tot hij sterft
 • victor vleugels

  4 maanden geleden
  Precies of die mannen zullen het weten,het moet toch plezant zijn om zo uw geld te kunnen verdienen,en dan nog veel ook he,maar ik begrijp dat de krant of tv vol moet .