HERBELEEF. Matchday -1 met Messi en co die trainen op Jan Breydel en persconferenties: “Als je in de gang naar hen staat te kijken, ben je op voorhand verloren”

Champions LeagueVan de landing in Oostende tot de laatste training voor het Champions League-duel tegen Club Brugge: bij HLN.be zat u vandaag op de eerste rij om de komst van de sterren van Paris Saint-Germain naar België van dichtbij te volgen. Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé... Beter wordt het niet. Het relaas van ‘matchday -1'.

30 reacties

 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Patrick de Bock , het rechterrijtje in deze competities stelt echt niet zo veel voor als u denkt hoor Frankrijk heeft nog nooit een geweldige competitie gehad altijd één ploeg met een rijke patser als sponsor die ver boven de rest uitsteekt , Spanje heeft 2 tot 3 topploegen en een subtop van nog eens 3 ploegen daaronder is het middelmaat troef, de serie A bestaat voor de helft uit provinciale ploegjes die amper 10000man in hun aftandse stadionnetjes kunnen proppen
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  @ Patrick De Bock: In plaats van tevreden te zijn dat ieder jaar één Belgisch team aan de Champions League kan deelnemen. Als Brugge in Spanje, Italië, Frankrijk, etc. al jaarlijks met de degradatie zou flirten, dan spreken we best niet over andere Belgische voetbalclubs. U weet ook dat het aan hun budgetten ligt. Zeg me trouwens eens wie buiten PSG in Frankrijk echt zoveel sterker zou zijn dan Brugge? Een beetje optimisme kan echt geen kwaad en incasseren ze er 5 of meer so be it.
 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  zeg mij dan eens patrick de bock wie wel zou meekunnen van de belgische ploegen,want het niveau van de rest van de belgische is nog slechter dan dat van club. Tegen zo een ploegen te mogen en kunnen spelen is al een eer op zichzelf,en hier tegen verliezen is geen schande.
 • Nathalie Clauwaert

  1 maand geleden
  In plaats dat iedereen trots is dat zo'n spelers naar België komen, wordt er terug volop met modder gegooid. Alhoewel ik voor Club supporter, ben ik ook zeer blij als elke Belgische club het goed doet in Europa. En inderdaad, binnen enkele jaren is het gedaan met de CL door het coëfficiënt.
 • Peter De Sadeleir

  1 maand geleden
  Er zijn nog meer spelers bij PSG dan Messi,dit is ook maar een mens waarom al die show daar rond?.
 1. Hans Vanaken geniet na van historische Champions League-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelftal is heel mooi”
  Club Brugge
  4

  Hans Vanaken geniet na van histori­sche Champions Lea­gue-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelf­tal is heel mooi”

  Hans Vanaken en Club Brugge hielden gisteren het sterrenensemble van Paris Saint-Germain in toom. Blauw-zwart heeft volgens de doelpuntenmaker dan ook een nieuwe stap gezet op het Europese toneel. “We hebben bewezen dat we ook tegen grote tegenstanders een resultaat kunnen halen”, klinkt het in een gesprek met VTM Nieuws.
 2. Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge
  Champions League

  Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge

  Opvallend bezoek aan de Gestelsedijk in Lommel. Niemand minder dan de Braziliaanse Man City-internationals Ederson en Jesus woonden de wedstrijd tegen Moeskroen (3-0) als eregasten in het Soevereinstadion bij. Net als Manchester City behoort Lommel tot de City Football Group. Een functioneel bezoek van de twee City-sterren, die na de interland met Brazilië (een 4-1-zege tegen Uruguay) van afgelopen donderdag niet naar Engeland maar naar België reisden. Zo vermijdt het duo dat ze over het Kanaal tien dagen op hotel in quarantaine moeten en kunnen ze aantreden in de Champions League-match van dinsdag tegen Club Brugge. Ook zonder de twee won Man City makkelijk van Burnley. 2-0, met een goal van Kevin De Bruyne. Club Brugge - Manchester City is dinsdag vanaf 18u45 live op VTM te zien.