Herbeleef de aankomst en training van Club in Parijs: “Vervolg breien aan grootse week”

Champions LeagueDe opdracht is duidelijk voor Club Brugge, morgen in de Champions League. Blauw-zwart moet tegen Paris Saint-Germain beter doen dan RB Leipzig tegen Manchester City om ook na Nieuwjaar nog Europees te spelen. Aartsmoeilijk. Vandaag trok Philippe Clement met zijn ploeg al naar de Franse hoofdstad. Herbeleef op deze pagina alle nieuwtjes, (sfeer)beelden en interviews.

24 reacties

 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Grootse week?! Waar hebben jullie het over?
 • jean panis

  2 maanden geleden
  Waarom haal je in Belgie dan niet het maximum als je de budgetten zo belangrijk vind
 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Inderdaad,maar hadden ze tegen Leipzig verstandiger en met meer grinta gespeeld dan waren ze nu derde !
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  PSG zal met een B- of zelfs een C-ploeg spelen maar dat zal niet verhinderen dat je er terug minstens 5 om de oren gaat krijgen, meneer Clement!
 • ROGER VAN ROY

  2 maanden geleden
  in Europa stelt Club Brugge niet veel voor er spelen in Spaanse en Duitse 2 klasse betere ploegen
 1. “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem
  Play
  Champions League
  18

  “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem

  De beslissing van Clement om Vormer in de Champions League nogmaals op de bank te houden, keert zich thuis tegen RB Leipzig tegen de coach. Waar het in de vorige matchen zonder Vormer telkens wel goed afliep voor Club zonder de Nederlander (op uitzondering van de zware verplaatsing naar Man City, nvdr), nam blauw-zwart een desastreuze start tegen de Duitsers. Na de 0-2 op penalty - die tot stand kwam na een pijnlijke fout van Sowah - uitte het thuispubliek snel zijn ongenoegen. ‘Ruud, Ruud, Ruud’, rolde in de minuten die volgden enkele keren van de tribunes. De twaalfde man die kiest voor zijn kapitein en de keuze van zijn trainer in vraag stelt. Het zegt veel over de ellendige avond die Club net op de belangrijkste avond in jaren beleefde - het werd uiteindelijk 0-5.