Herbeleef de aankomst en training van Club in Parijs: “Vervolg breien aan grootse week”

Champions LeagueDe opdracht is duidelijk voor Club Brugge, morgen in de Champions League. Blauw-zwart moet tegen Paris Saint-Germain beter doen dan RB Leipzig tegen Manchester City om ook na Nieuwjaar nog Europees te spelen. Aartsmoeilijk. Vandaag trok Philippe Clement met zijn ploeg al naar de Franse hoofdstad. Herbeleef op deze pagina alle nieuwtjes, (sfeer)beelden en interviews.

24 reacties

 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Grootse week?! Waar hebben jullie het over?
 • jean panis

  2 maanden geleden
  Waarom haal je in Belgie dan niet het maximum als je de budgetten zo belangrijk vind
 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Inderdaad,maar hadden ze tegen Leipzig verstandiger en met meer grinta gespeeld dan waren ze nu derde !
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  PSG zal met een B- of zelfs een C-ploeg spelen maar dat zal niet verhinderen dat je er terug minstens 5 om de oren gaat krijgen, meneer Clement!
 • ROGER VAN ROY

  2 maanden geleden
  in Europa stelt Club Brugge niet veel voor er spelen in Spaanse en Duitse 2 klasse betere ploegen
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.