EPA
Volledig scherm
© EPA

Hazard biedt excuses aan na rel: “Was nooit mijn bedoeling om Real-fans te kwetsen”

Champions LeagueEden Hazard heeft via Instagram zijn excuses aangeboden nadat hij gisteren dolde met ex-ploegmaats bij Chelsea, nota bene vlak na de uitschakeling in de halve finales van de Champions League. De Rode Duivel werd van alle kanten belaagd nadat de beelden opdoken. Communicatie-experts vinden alvast dat Hazard de goeie keuze heeft gemaakt door zich te excuseren.

5 reacties

 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  Was na het werk. So What!
 • Rudi De Man

  1 maand geleden
  Hazard moet volwassen worden en nadenken vooraleer hij iets doet. Weet hij na 2 jaar nog altijd niet dat de Madrileense pers alles ziet ? Wel, het wordt tijd dat hij beseft dat hij nog niets heeft gebracht dat zijn riant salaris justifierd...
 • Pierre Vanderbeken

  1 maand geleden
  Wie heeft er ons ons nooit gelachen op een uitvaart ? Menselijk blijven, het is niet omdat je favoriete club verliest dat iedereen moet schreeuwen. Eden is gelukkig een mens, laat het zo.
 • karel daneels

  1 maand geleden
  precies of de supporters zijn eigenaar van de clubs overal en overreageren is daar de boodschap
 • Joery Goubert

  1 maand geleden
  Wat heeft hij verkeerd gedaan? Mag hij met een oude collega waar hij jaren gevoetbald heeft niet zeveren. Wat als Ronaldo tegen Madrid staat? Gaat ramos dan ook Ronaldo voorbij lopen. Gewoon schandalig. Dikke nek is het die ramos, door hem is er een goal gevallen. Kijk in de spiegel. Teppen.