Hans Vanaken kijkt in HLN Sportcast uit naar komst van Messi: “Als ik de kans krijg, zal ik zeker zijn truitje vragen”

Champions LeagueDe Messi-gekte kan losbarsten in Brugge. Lionel Messi en zijn PSG-ploegmaats arriveren deze (na)middag in ons land voor hun Champions League-duel van woensdag tegen Club Brugge. Hans Vanaken kijkt in HLN Sportcast alvast reikhalzend uit naar het treffen met de wereldster.

6 reacties

 • Eric Leysen

  1 maand geleden
  Hier zijn ze meer bezig met het vast kunnen krijgen van Messi zijn truitje dan met de wedstrijd. Onderdanigheid en zelfonderschatting gaan niet helpen om punten te proberen te pakken. Onverzettelijkheid en chauvinisme wél.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Hopelijk een goeie matche van club Brugge tegen super favoriet PSG met Messi ...! Voor de fans zal het genieten zijn om de beste speler van de wereld live te zien spelen ... Wat het ook wordt een onvergetelijke avond
 • Jean-Paul Hanon

  1 maand geleden
  Winnen tegen PSG ? Komaan, Messi aan 50 % is nog beter dan de 11 van Brugge samen.
 • Jean-pierre Lagae-Dagraed

  1 maand geleden
  De grootste kan ook verliezen. Maar het zal wel enorm moeten meezitten.
 • Nolle Verdonck

  1 maand geleden
  Eerlijk mij kan het bal schelen wie er op het vels staat bij psg. Wij, supporters willen enkel maar een goed resultaat. Geen adoratie voor spelers van ploegen die FFP regels aan hun botten lappen.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.