Hans Vanaken
Volledig scherm
Hans Vanaken © BELGA

Hans Vanaken is ontgoocheld na PSG, maar blij met zijn topcampagne: “Dankzij de Rode Duivels”

Champions LeagueEn of Hans Vanaken (29) een Europese lente had verdiend. Zélfs temidden de sterrenparade in Parijs liet hij zijn kunnen zien, als afsluiter van zijn tot dusver beste Champions League-campagne: “Nu moet ik deze lijn doortrekken.” 

8 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Vanaken is maar enigszins goed met Vormer aan zijn zij !
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  Vannaken uw commentaar is hetzelfde als op het veld noppes .
 • luc caels

  2 maanden geleden
  T'en eerste Vanacken, bij de ride Duivels ben je nog niet doorgebroken, bewijs je in Parijs, ten tweede, cl Brugge kaan niets gaan doen tussen grote ploegen. Geluk blijf je niet hebben. Winnen kan enkel met goed voetbal.
 • Mathilda Vandijck

  2 maanden geleden
  Met beide voetjes terug op de grond. Steek de vergelijking met Ajax maar terug in de diepvries.
 • Henk Juwet

  2 maanden geleden
  Er is geen enkele belgische ploeg die in deze poule zou zijn doorgegaan van een neutrale supporter
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Onze chef voetbal ziet hoe Club Brugge de ambitieuze doelen onvoldoende kan inlossen: “Is er te veel gegoocheld met spelers?”
  PREMIUM
  Champions League
  40

  Onze chef voetbal ziet hoe Club Brugge de ambitieuze doelen onvoldoen­de kan inlossen: “Is er te veel gegoocheld met spelers?”

  Club Brugge stelde deze zomer ambitieuze doelen. Onze chef voetbal ziet dat blauw-zwart die doelstellingen onvoldoende kan inlossen. De wedstrijd in het Parc des Princes was symptomatisch voor het proces van de voorbije wéken. En dus is het aan het management en trainersstaf om op zoek te gaan naar redenen, oorzaken. “Want wat ís dat nu dat Clement wil bereiken met Vormer?”
 3. ONS RAPPORT. “Halloween kwam een maand later voor hem” en “waardeloze gelegenheidslinksachter”: Club zwaar gebuisd
  Play
  PREMIUM
  Champions League
  6

  ONS RAPPORT. “Halloween kwam een maand later voor hem” en “waardeloze gelegen­heid­s­links­ach­ter”: Club zwaar gebuisd

  In plaats van feesttaferelen in het Jan Breydel, een fluitconcert. Pijnlijker worden Europese voetbalavonden niet. De dood of de gladiolen was het - de dood werd het. Alles behalve geholpen door de tactische keuzes van Clement: ook hij verdient een zware buis. Net zoals vele van zijn spelers. Ons individuele spelersrapport met telkens een punt op tien.