Hans Vanaken
Volledig scherm
Hans Vanaken © BELGA

Hans Vanaken is ontgoocheld na PSG, maar blij met zijn topcampagne: “Dankzij de Rode Duivels”

Champions LeagueEn of Hans Vanaken (29) een Europese lente had verdiend. Zélfs temidden de sterrenparade in Parijs liet hij zijn kunnen zien, als afsluiter van zijn tot dusver beste Champions League-campagne: “Nu moet ik deze lijn doortrekken.” 

8 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Vanaken is maar enigszins goed met Vormer aan zijn zij !
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  Vannaken uw commentaar is hetzelfde als op het veld noppes .
 • luc caels

  2 maanden geleden
  T'en eerste Vanacken, bij de ride Duivels ben je nog niet doorgebroken, bewijs je in Parijs, ten tweede, cl Brugge kaan niets gaan doen tussen grote ploegen. Geluk blijf je niet hebben. Winnen kan enkel met goed voetbal.
 • Mathilda Vandijck

  2 maanden geleden
  Met beide voetjes terug op de grond. Steek de vergelijking met Ajax maar terug in de diepvries.
 • Henk Juwet

  2 maanden geleden
  Er is geen enkele belgische ploeg die in deze poule zou zijn doorgegaan van een neutrale supporter
 1. Onze chef voetbal ziet hoe Club Brugge de ambitieuze doelen onvoldoende kan inlossen: “Is er te veel gegoocheld met spelers?”
  PREMIUM
  Champions League
  40

  Onze chef voetbal ziet hoe Club Brugge de ambitieuze doelen onvoldoen­de kan inlossen: “Is er te veel gegoocheld met spelers?”

  Club Brugge stelde deze zomer ambitieuze doelen. Onze chef voetbal ziet dat blauw-zwart die doelstellingen onvoldoende kan inlossen. De wedstrijd in het Parc des Princes was symptomatisch voor het proces van de voorbije wéken. En dus is het aan het management en trainersstaf om op zoek te gaan naar redenen, oorzaken. “Want wat ís dat nu dat Clement wil bereiken met Vormer?”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.