AP
Volledig scherm
© AP
Sevilla SEV
0
EINDE
4
Manchester City MCI
 • Erling Haaland Goal 20' 67'
 • Phil Foden Goal 58'
 • Rúben Dias Goal 90'+2'

Haaland met twee goals grote man in makkelijke en ruime zege van Man City in Sevilla, De Bruyne deelt assist uit

Champions LeagueManchester City is met een makkelijke 0-4-zege in Sevilla aan het nieuwe Champions League-seizoen begonnen. Erling Haaland was opnieuw de grote man met twee doelpunten, waarvan eentje op aangeven van Kevin De Bruyne. Ex-Anderlecht-speler Sergio Gomez speelde de hele wedstrijd als linksachter.

2 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Een gouden " duo " van city ...👍 Succes verder 🤞
 • Kevin van Goethem

  3 maanden geleden
  Dit duo is niet te stoppen.
 1. De Bilde en Mulder halen superlatieven “ongezien” en “abnormaal goed” boven: “Geef Mignolet nu al maar de Gouden Schoen”
  Play
  Champions League
  14

  De Bilde en Mulder halen superlatie­ven “ongezien” en “abnormaal goed” boven: “Geef Mignolet nu al maar de Gouden Schoen”

  Mooier worden Europese avonden zelden. Club Brugge dat Atlético Madrid aftroeft in waar het zelf zo verschrikkelijk bedreven is: efficiëntie. 2-0. Bovendien goed voor 9 op 9. Dominant leider in de Champions League-poule. In de VTM-studio werden de superlatieven terecht bovengehaald. Gilles De Bilde: “Dit is ongezien. Abnormaal goed." En over Simon Mignolet: “Geef hem de Gouden Schoen.”
 2. REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkeeper” - Mignolet: “Ongelofelijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”
  Play
  Champions League
  10

  REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkee­per” - Mignolet: “Ongelofe­lijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”

  Wat. Een. Prestatie. Vierde Champions League-match, vierde clean sheet voor Mignolet. Na weer enkele cruciale reddingen, niet in het minst op de ultieme poging van Morata. “Ongelofelijk”, riep de keeper. “Dit is nog niet binnengedrongen... Ik gooide bij die laatste poging mijn lijf en leden ervoor en kon zo met het hoofd redden. Dit typeert deze groep. Het is ook dankzij ons prima verdedigend werk dat ik die reddingen kon verrichten. Nee, ik kan het nog steeds niet geloven. Nooit gedacht dat we de kwalificatie vanavond al over de streep konden trekken. Natuurlijk is het voor mij extra plezant dat dit na vele reddingen van mezelf was en dat ik zo belangrijk kon zijn. Vier clean sheets, ongezien. Maar een pluim voor heel Club.”