Shakhtar Donetsk SHA
2
EINDE
1
KRC Genk GNK
 • 27' Goal Lassina Traoré
 • 76' Goal Marcos Antônio
 • Cyriel Dessers Goal 90'

Geen comeback in Kiev: Genk verliest ook terugmatch tegen Shakhtar en belandt in groepsfase Europa League

Champions LeagueRacing Genk is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de laatste voorronde van de Champions League. De Limburgers verloren na de heenmatch ook de terugwedstrijd in Kiev tegen Shakhtar Donetsk met 2-1. Genk moet tevreden zijn met een plek in de groepsfase van de Europa League.

18 reacties

 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Club is momenteel enige ploeg die "vaste" klant is in Champions League en die er ook af en toe wat punten kan sprokkelen, zie afgelopen twee jaar. Spijtig, maar EL is voor meeste ploegen het hoogst haalbare en kunnen ze mits goede loting wat punten verzamelen. Gelukkig is er nog die andere league in het leven geroepen voor de kleintjes zodat er toch nog paar Belgische ploegen wat van "Europees" voetbal kunnen proeven of het zou helemaal bergaf gaan met onze coefficienten.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Ze verdienden enkele goals, maar laat dat nu juist het probleem zijn, mooie kansen niet afwerken staat gelijk mèt uitschakeling. Spijtig, echt spijtig. Club fan.
 • Michel Javor

  2 maanden geleden
  Belgische clubs hebben geen plek in de Champions League. Geen enkele.
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Niet alleen Genk maar geen enkele belgische club hoort thuis in de CL.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Onze spelers van Racing hebben niet eens zo slecht gespeeld, alleen in het benutten van de kansen moet beter. Shakhtar is een vaste klant in de C-Len doet het daar niet zo slecht, maar als men het in België bekijken is er geen enkele club op dit ogenblik in België die kan winnen van Shakhtar en er is veel meer geld beschikbaar. Nu volgt de E-L en daar zal het waarschijnlijk wel beter gaan.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.