Geen Belg die het hem voordeed, bekijk hier de vier opeenvolgende goals van ‘Mister Champions League’ Hans Vanaken

Champions LeagueOver topvorm gesproken: nooit was Hans Vanaken in betere doen. Het bewijs daarvan leverde hij gisteren met zijn vierde Champions League-goal in evenveel matchen: "Een fantastisch gevoel."

4 reacties

 • eric verkerken

  1 jaar geleden
  heb het gezien dinsdag in jan breydel..heeft geen leer getikt..moet nog HEEL veel bewijzen..
 • Jozef Demeurisse

  1 jaar geleden
  Hans Vanaken is een fantastische goede speler,en hoort thuis in de nationale ploeg, maar de beste in de Jupiler pro league is Charles Deketelaere .Hij mag gerust in de plaats komen van Eden Hazard voor België ,want van die laatste is het op.
 • Louis Meeus

  1 jaar geleden
  Brugge heeft het gedaan met een speler, Vanaken dus. De nieuwe Pele blijkbaar.
 • Yves Van Rossem

  1 jaar geleden
  Voetbal is een ploegsport en daar gaat men als team ten onder of strijkt men als team de pluimen op.
 1. SIMON ‘SUPERMAN’. Nog nooit pakte CL-doelman uit met 14 saves over twee duels tegen één tegenstander: “De reddingen van Mignolet leken wel hekserij”
  Play
  Champions League
  48

  SIMON ‘SUPERMAN’. Nog nooit pakte CL-doel­man uit met 14 saves over twee duels tegen één tegenstan­der: “De reddingen van Mignolet leken wel hekserij”

  Groter dan groots. Simon Mignolet bracht Club naar de volgende ronde in de Champions League - dat is niet gelogen. Op zijn 34ste zit hij in de vorm van zijn leven. Dat bewijzen ook de statistieken. Samen met - de nu geblesseerde - Thibaut Courtois en Manuel Neuer de enige ongeslagen doelman op het kampioenenbal. Atlético’s zwart beest, ‘Gele Muur’ van 1m93. Sinds 2003-2004 pakte een doelman in de CL nog nooit uit met 14 saves over twee matchen tegen één tegenstander, zonder te incasseren.