Vanaken en Sowah vieren de 0-2 van laatstgenoemde: wat een Brugse triomf in Portugal.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaken en Sowah vieren de 0-2 van laatstgenoemde: wat een Brugse triomf in Portugal. © AP

Fantástico! Onze chef voetbal vraagt zich af waar dit sprookje heengaat: “Is dit de erfenis van tegen Real, PSG en City te voetballen?”

Champions LeagueDit wordt met de (speel)dag mooier. Na de zege tegen Leverkusen, dé stunt in Porto. En wat voor één. 0-4! Club zit meer dan ooit op schema om voor het eerst te overwinteren in de Champions League. Geweldig.

14 reacties

 • Franky Malfliet

  3 maanden geleden
  Daar mag elke Belgische ploeg eens van dromen. Dikke proficiat
 • dave hosten

  3 maanden geleden
  Proficiat, wat een Europese topprestatie.... hopelijk kunnen ze bevestigen en wie weet overwintering in CL.... knap voor België.
 • nico baelde

  3 maanden geleden
  In de eerste helft was het nog 50/50 maar daarna speelde club een versnelling hoger met realistisch no-nonsens voetbal en scoorde nog 3 prachtige doelpunten die porto K.O. sloegen. De buit ivm overwintering C.L. Is nog niet binnen maar overwintering in C.L of E.L. Is toch dichtbij. Super voor de Belgische coëfficiënt en club neemt terug afstand van de Belgische ploegen.
 • Geert Neyts

  3 maanden geleden
  Goeiemorgen,iedereen is nu wakker en heeft gezien dat de gouden schoen dit jaar enkel en alleen voor Mignolet kan zijn. Sinds zijn werk bij club gaat het hen voor de wind.
 • clement de buyser

  3 maanden geleden
  Proficiat … fantastisch resultaat … fier als Belg … en top voor onze cijfers Belgische voetbal in Europa … knap