Mechele was erg blij voor Horvath, die ook lof kreeg van Roberto Martínez (rechts).
Volledig scherm
Mechele was erg blij voor Horvath, die ook lof kreeg van Roberto Martínez (rechts). © Belga, RV

Ethan Horvath verklaart zijn tranen én krijgt lof van onze bondscoach: “Gewéldig, de manier waarop hij zijn defensie stuurde”

Champions LeagueDe tranen de vrije loop laten: da’s wat Ethan Horvath gisteren deed na de 1-2-overwinning van Club Brugge bij Zenit Sint-Petersburg. De Amerikaan verving de besmette Simon Mignolet met glans in de Brugse goal en hij kreeg daarvoor heel wat lof. Niet in het minst van Roberto Martínez, onze bondscoach. “Het leek alsof hij al jaren met deze verdediging samenspeelde”, zei de Spanjaard.

 1. Clement voor clash tegen Dortmund: “Wij willen ook de bal”
  Play
  Champions League

  Clement voor clash tegen Dortmund: “Wij willen ook de bal”

  Voor de wedstrijd waren er even twijfels rond de beschikbaarheid van Simon Deli, maar Philippe Clement kan toch rekenen op de Ivoriaan. “Deli had vorige week geen topmatch, maar ik heb hem vandaag gekozen om een linksvoetige centrale verdediger te hebben naast een rechtsvoetige.” Na de wedstrijd tegen KV Mechelen was Clement spijkerhard voor z’n spelersgroep, maar dat hoofdstuk heeft de coach van blauw-zwart naar eigen zeggen afgesloten. “Ik heb de ochtend na Mechelen een goede reactie gezien op de training en in de voorbije dagen. De spelers waren helemaal mee in het verhaal en waren ook teleurgesteld. Dat verhaal is dus al lang voorbij.”
 1. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper

 2. De spectaculaire zege van Beerschot tegen KV Mechelen
  Play

  De spectacu­lai­re zege van Beerschot tegen KV Mechelen