Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Er was dit keer geen sprake van de Belgen”: ook Franse media zagen Club tekortschieten, al is één krant wel erg hard

Champions LeagueOok de Franse media zagen hoe Club Brugge er in het Parc des Princes niet aan te pas kwam. “Nochtans is Brugge geen fluitje van een cent”, schrijft de Franse krant ‘Le Parisien’. “Maar ze werden gewoonweg gedomineerd”, vult ‘RMC Sport’ aan. Met dank aan Messi en Mbappé - veel superlatieven voor hen. ‘Le Figaro’ is dan weer bikkelhard voor blauw-zwart. De krant zet volledig Club in zijn flop 3.

35 reacties

 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @joachim Albert : stel dat een speler van 4 miljoen aankoopwaarde ongeveer 1 miljoen verdient, dan betaalt club aan weddes voor de 10 aangekochte spelers 10 miljoen. Persoonlijk had ik diezelfde 40 miljoen (10 x 4 miljoen) geïnvesteerd in 3 spelers van 12 miljoen met wedde van 3 miljoen. Loonlast zou gelijk zijn maar de spelers zijn een meerwaarde op het veld.
 • Wim Janssens

  2 maanden geleden
  Dit was een oefenwedstrijd voor PSG. Onze pintjesliga-clubs hebben niks te zoeken in de CL.
 • Patrick Vriends

  2 maanden geleden
  Gelukkig zitten ze niet op de beurs .
 • anatole bettencourt

  2 maanden geleden
  De europese uitschakeling is de verantwoordelijkheid van Clement. De thuismatch tegen Leipzig was cruciaal en uitgerekend dan begint hij met experimenten die nergens op sloegen.
 • joachim albert

  2 maanden geleden
  Diegenen die vinden dat CB beter 12 miljoen in een speler investeert dan 6, moet beseffen dat een speler van 12 miljoen 3x zoveel verdient/ loon vraagt. Onmogelijk dus. Probeer de realiteit te begrijpen, Man City, PSG en Leipzig zijn rijker, beter en dus heeft Brugge, alles in acht genomen, zich goed verdedigd. Punt Gewoon hopen op een makkelijkere poule.
 1. Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”
  Play
  Champions League
  4

  Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”

  “Onwaarschijnlijk... Slechts twee goals heeft FC Barcelona gescoord in deze Champions League!” Voor DPG-analist Marc Degryse is het verval bij de Catalaanse grootmacht anno 2021-2022 groot. “Alleen Malmö en Dynamo Kiev doen slechter. Tot dat niveau is Barça afgegleden. Ze horen niet eens thuis in die achtste finales." Collega-analist Jan Mulder, ook in de VTM-studio: “Wel wat betreft traditie en legende natuurlijk, maar niet op basis van het huidige elftal. Ze hebben 3-0 gekregen in Benfica.” Degryse: “Hoe kunnen ze vanavond dan ooit gaan winnen bij Bayern? Ja, natuurlijk zegt Xavi dat ie een plan heeft. Anders moet je de match niet eens beginnen natuurlijk.” Uiteindelijk zou FC Barcelona ook kansloos en roemloos onderuit gaan in Beieren. Exit Barça. Voor het eerst sinds 21 jaar overleven ze de poulefase van het kampioenenbal niet.