Emmanuel Dennis ontbreekt om disciplinaire redenen tegen Dortmund: “Hij volgde de regels niet”

Champions LeagueGeen Emmanuel Dennis tegen Borussia Dortmund morgen. De 23-jarige Nigeriaan is fit, maar ontbreekt om disciplinaire redenen. “Hij volgde enkele regels niet en zit dus niet in de selectie. Meer wil ik hier niet over zeggen”, vertelde Club-coach Philippe Clement op zijn persconferentie. 

4 reacties

 • Leon Mertens

  2 maanden geleden
  Was een goede belofte maar speelt nu tegen zijn goesting dus normaal dat hij Ernies bij is,maar in Brugge hebben ze nog fouten gemaakt dienen Diagne en dat ver trek van Rafaelov  deze speler staat nu vooraan voor de Gouden schoen ,onbegrijpelijk ...en tegen Dortmund wordt het niets .
 • Harold Anckaert

  2 maanden geleden
  Die gaan we op dit moment niet missen! Triestig enfant terrible die denkt sedert zijn 2 doelpunten tegen Madrid dat hij een topper is!! Pas op als z'n kop goed staat is hij een gesel voor iedere verdediging, want je weet dus nooit wat hij gaat doen, maar dit voordeel is ook zijn nadeel en dit snapt hij duidelijk niet!!
 • Erwin Van Dorpe

  2 maanden geleden
  Denken die van Brugge echt iets te kunnen rapen in Dortmund ? Belgisch voetbal is veel te laag gevallen voor een degelijk resultaat in Europa.zouden hier beter buitenlanders verbieden tot we weer een degelijk niveau halen in Europa zoals Frankrijk ooit gedaan heeft
 • Patrick LEFAIBLE

  2 maanden geleden
  Zal is tijd worden dat ze da manneke is met zijn beide voeten terug op de grond zetten. Wat denkt die wel, want van prestaties op de grasmat hebben we nog niet veel gezien.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"