Een woelige day after voor Club Brugge: spelersgroep landt na ommetje in Zaventem toch in Oostende

Champions LeagueDe terugvlucht verliep niet hélemaal volgens plan - in plaats van te landen in Oostende werd het Zaventem om dan toch opnieuw op te stijgen richting kust - maar was ongetwijfeld wel fijn. Want 0-4 in Porto, dat speel je niet elke dag klaar. Gisteravond trok een deel nog even - rustig - naar de bar. Vanaken: “We hebben er wel even van genoten, ja. Want dit is een grote uitslag. Historisch.”

2 reacties

 • Glenn Symons

  3 maanden geleden
  En volgens vele kenners gingen ze niet 1 punt halen
 • Stephan Ekelmans

  3 maanden geleden
  Hoefkens een man met een knappe visie, Nice job Carl.
 1. REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkeeper” - Mignolet: “Ongelofelijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”
  Play
  Champions League
  10

  REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkee­per” - Mignolet: “Ongelofe­lijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”

  Wat. Een. Prestatie. Vierde Champions League-match, vierde clean sheet voor Mignolet. Na weer enkele cruciale reddingen, niet in het minst op de ultieme poging van Morata. “Ongelofelijk”, riep de keeper. “Dit is nog niet binnengedrongen... Ik gooide bij die laatste poging mijn lijf en leden ervoor en kon zo met het hoofd redden. Dit typeert deze groep. Het is ook dankzij ons prima verdedigend werk dat ik die reddingen kon verrichten. Nee, ik kan het nog steeds niet geloven. Nooit gedacht dat we de kwalificatie vanavond al over de streep konden trekken. Natuurlijk is het voor mij extra plezant dat dit na vele reddingen van mezelf was en dat ik zo belangrijk kon zijn. Vier clean sheets, ongezien. Maar een pluim voor heel Club.”