Onze chef voetbal over Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over Eden Hazard. © Reuters

“Eden, we zien je graag, maar ge zijt een kieken geweest”

Champions LeagueDe Spaanse pers heeft Eden Hazard gevierendeeld. Een radiojournalist noemde hem gisteren ‘een gepensioneerde van Benidorm’. Om een mop. De club noemt de lachsalvo’s ‘onhandig’ van Hazard. President Florentino Pérez wikt en beschikt. Hoe groot is bij hem het krediet van Hazard nog? Onze chef voetbal legt uit waarom de Madrilenen steigeren. “Hoe bestaat het dat Hazard zich wéér zo laat vangen?”

29 reacties

 • eric de baene

  1 maand geleden
  Roger Deprez : heel juiste opmerking goed verwoord en gewoon de waarheid helaas ...!
 • Luc Repriels

  1 maand geleden
  Een hamburger gaan eten..mocht ook niet. .
 • Karpov Alex

  1 maand geleden
  In 2 jaar in real heeft eden hazard 4 goals gescoord, Ronaldo heeft 450 goals gescoord, in mijn ogen is hazard een graap
 • Eddy Van De Velde

  1 maand geleden
  Het was misschien niet de slimste beslissing maar zo kennen we Hazard, en voor mij moet hij niet veranderen.
 • Lut Iwens

  1 maand geleden
  Met Eden hebben ze een zondebok gevonden voor het falen vd ploeg. Er was niemand op niveau buiten Courtois. Ze hebben veel moeite moeten doen om die 2 sec. te laten zien met een lach op zijn gelaat omdat hij zijn kameraden waar hij 7 jaar mee gespeeld heeft terug zag. Misschien moeten ze is wat meer oefenen hoe ze Hazard moeten aanspelen want dit gebeurd bijna nooit. Shame on you Belgische pers om mee te gaan hierin. Hij is gewoon menselijk. Hopelijk legt hij iedereen het zwijgen op binnenkort.