Volledig scherm
© EPA
0
EINDE
2
 • Eden Hazard 7'
 • Achraf Hakimi 59'

Eden Hazard wijst Real de weg tegen onmachtig Inter dat in de steek wordt gelaten door Arturo Vidal

Champions LeagueReal Madrid heeft op het veld van Inter de volle buit gepakt. In een gezapige partij werd het 0-2. Eden Hazard opende al in de zevende minuut de score. Arturo Vidal hypothekeerde de kansen van Inter met een domme rode kaart.

10 reacties

 • Stany C. Stevens

  2 maanden geleden
  Amai, Johan Vanbekbergen, gij hebt uw beroep gemist jong. Lees uw eigen reactie eens na. Wat een hoopje groene brij is dat. Doe jij eerst eens na wat die 2 tot nog toe gedaan hebben. Lukaku scoort tegen alles en iedereen. Kompany als verdediger heeft tegen alles en iedereen zijn klasse bewezen. Als coach begint hij pas en haalt  jeugd omhoog. RSCA is kapot gemaakt de laatste 2 jaar en dat moet eerst opgekuist. Je moet geen onzin de wereld insturen, daar hebben we niks aan. 
 • Marcel Wouters

  2 maanden geleden
  Eden Hazard zat wel degelijk goed in de match, op de kleine ruimte toch nog goed combineren met zijn ploegmaten, die wel degelijk altijd meer volk rond de bal hadden, om dat te doen moet men technisch heel sterke spelers hebben, die ééntijdsvoetbal kunnen spelen. Dat was het mankement van Inter.   
 • Chris Stevens

  2 maanden geleden
  Eden wijst Real de weg...wat een overdreven neptitel. Eden scoorde op penalty en deed zijn best, meer niet. Kroos en Modric hadden hierbij veel meer verdiensten, toch.
 • JOHAN VANBEKBERGEN

  2 maanden geleden
  Lukaku kan misschien trainer worden van Anderlecht. De ene sukkel kan dan de andere sukkel vervangen. Tegen sterke ploegen zijn ze allebei een grote nul. 
 • Kevin van Goethem

  2 maanden geleden
  Lukaku kan tegen een goede nooit het verschil maken. Eden kan dat tegen een topploeg ook niet. Er zijn maar twee echte topbelgen in mijn ogen. Kevin en Courtois.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"