Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Drie op drie voor Praet

 1. Wat een DREUN: Anderlecht geeft zege weg in slotminuten (1-2)
  Champions League

  Wat een DREUN: Anderlecht geeft zege weg in slotminu­ten (1-2)

  Een bitter gevoel. Andere woorden zijn er niet voor deze nederlaag na een erg sterke prestatie van Anderlecht. Paars-wit was tegen een arrogant Arsenal op weg naar een schitterende overwinning én een tweede plaats, maar dan sloegen Kieran Gibbs en Lukas Podolski toe. Niet de minste genade. Knock-out in de 91e minuut, 1-2. De openingsgoal van Andy Najar en een wenkende driepunter met twee linkse hoeken uitgewist. Drama in het Park. In het andere duel van Groep D won leider Dortmund met 0-3 van Galatasaray.
 1. Horror in Jan Breydel: onherkenbaar Club Brugge krijgt forfaitcijfers om de oren die nog lang zullen nazinderen
  Play
  Champions League
  92

  Horror in Jan Breydel: onherken­baar Club Brugge krijgt forfaitcij­fers om de oren die nog lang zullen nazinderen

  Wat een catastrofe. Net op de avond waarin het moest gebeuren, de belangrijkste in het tienjarige tijdperk Mannaert - Verhaeghe, liep nagenoeg alles mis wat kon mislopen. Clement deed een Guardiola’tje, met een verkeerde basiself in een ‘do or die’-match: geen speler die wist waar te lopen of wat te doen. Na 17 minuten stond een apathisch Club 0-3 achter... Pijnlijker kon moeilijk - ‘t werd uiteindelijk zelfs 0-5. Club terug naar af. Weg Europese lente. En dat is erg sneu, na de 4 op 6 waarmee deze campagne gestart was.
 2. Staande ovatie op Jan Breydel is geen primeur voor ‘King Kev’: De Bruyne kreeg al paar keer een open doekje van ‘vijandelijke’ fans
  Play
  Champions League
  35

  Staande ovatie op Jan Breydel is geen primeur voor ‘King Kev’: De Bruyne kreeg al paar keer een open doekje van ‘vijande­lij­ke’ fans

  Een mooi moment op Jan Breydel. Kevin De Bruyne kreeg een staande ovatie toen hij in minuut 63 vervangen werd door Cole Palmer. ‘KDB’, die de assist gaf bij de 0-3 van Kyle Walker, kon het gebaar duidelijk appreciëren en bedankte het Brugse publiek terug met een applausje aan de dug-out. Wederzijds respect. Ook na afloop van de 1-5-zege bedankte hij de Brugse aanhang. “Het voelde geweldig om terug in België te zijn. Bedankt voor het fantastische onthaal”, schrijft ‘KDB’ op Instagram.