Ander Herrera scoorde op Jan Breydel.
Volledig scherm
Ander Herrera scoorde op Jan Breydel. © Photo News

Doet gelijkspel tegen Club Brugge PSG al twijfelen? “Begrijp niet waarom het mislukking is als we Champions League niet winnen”

Champions LeagueParis Saint-Germain is misschien wel de kandidaat bij uitstek om de Champions League te winnen. Met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé zijn er weinig excuses om dat niet te zijn. Ander Herrera (32) is met plezier één van de harde werkers achter dat gouden trio: “Messi is de beste op elke positie. Behalve als keeper.”

8 reacties

 • Guy Van Becelaere

  1 maand geleden
  PSG gaat de grote beker weer niet winnen, want enkel vedetten en geen ploeg op het veld , en de verdediging is een zift zonder S. Ramos !!
 • bart samyn

  1 maand geleden
  aan alle brugge-supporters : geniet er van want nog 2 jaar en het mooie liedje is uit.Dan zijn alle spelers,die geen buitenlandse ambities hebben gestopt of dikke dertigers en de vervangers, buitenlanders dus want jeugd breekt er nauwelijks door, zullen er 2 jaar zijn en hup vervolgens hogerop. Brugge zal ook een 'doorvoerhaven' van spelers worden.
 • nico baelde

  1 maand geleden
  Ja Frankie, de jaloezie druipt er terug af. Spelen jullie maar tegen fc dudelange, met veel geluk gaan jullie dan misschien winnen want topploeg Vitesse was duidelijk 2 maten te groot.
 • philippe degryse

  1 maand geleden
  ja frankie, géén europees spelen is ook geen reclame! ik zou ook beginnen twijfelen.
 • David Lievens

  1 maand geleden
  Ze winnen hem niet. Tegen Bayern, Chelsea of City heb je 11 man die werken. Bij PSG zijn er drie te schoon om te werken.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. HLN Sportcast over de indrukwekkende manier van voetballen van Man City: “Op dat niveau moet je een bepaalde ‘swagger’ hebben”
  HLN Sportcast

  HLN Sportcast over de indrukwek­ken­de manier van voetballen van Man City: “Op dat niveau moet je een bepaalde ‘swagger’ hebben”

  Het klasseverschil was groot, gisteravond op Jan Breydel. Kevin De Bruyne en z'n ploegmakkers van Man City maakten indruk. “Het zijn echte atleten”, zegt Champions League-alleskijker Gilles Mbiye Beya in onze HLN Sportcast (zie video boven). “Atleten mét klasse”, voegt Jonas Decleer eraan toe. “Foden is 21, maar die staat daar dan gewoon met de borst vooruit. Die mannen hebben iets speciaals.”