“Dit was te gek voor woorden. Clement bracht zijn ploeg in de war”

Champions leagueBijzonder pijnlijke nederlaag voor Club Brugge tegen RB Leipzig: 0-5. Vooral de keuzes van Philippe Clement waren de boosdoeners volgens analisten Marc Degryse en Jan Mulder. “Voetbal is simpel, hoúd het ook simpel.” 

17 reacties

 • jan boden

  1 jaar geleden
  Rits, Vormer en Mechele op de bank zetten was van het goede teveel. Clement was een goede trainer maar we moeten over hem nu duidelijk in de verleden tijd praten.
 • willy van dijck

  1 jaar geleden
  Wat zeiden die mannen een paar maand geleden ( Brugge is te groot geworden voor het Belgisch voetbal) voor Europa nog veel te klein.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  @Ria, Degryze wist het al van bij de opstelling wat er kon gebeuren. Hij had beter gezegd dat Brugge ging verliezen, dan was het geen bla bla bla bla. Ik heb er wel van genoten.
 • Johan Swinnen

  1 jaar geleden
  Sowah is een spits gebruik hem daar dan ook in plaats van linksachter. @ Jos vanuffelen : weet wat je schrijft vooraleer jongs af te breken. Een poltieman is ook geen chirurg
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Neen, Patrick Brusseel, dat Brugse niveau is er nooit geweest. Het pure geluk in combinatie met een nog zoekende tegenstander in het begin van de competitie, was de enige reden dat ze punten pakten. Brugge is een Belgische middenmoter opgehemeld door een bepaalde pers.