Haaland op de tractor en met een kettingzaag.
Volledig scherm
PREMIUM
Haaland op de tractor en met een kettingzaag. © Instagram Haaland

“Dit is wie ik mijn hele leven zal zijn”: Erling Haaland, ‘s werelds meest begeerde spits die houdt van bomen zagen en met tractors rijden

Champions LeagueErling Haaland (20): een plattelandsgigant. De spits van Borussia Dortmund was gisteren weer goed voor twee doelpunten tegen Sevilla én een nieuw Champions League-record. Hij is ‘s werelds meest begeerde spits - alle topclubs staan in de rij. En dat terwijl Haaland in de Noorse Jæren enkele opvallende hobby’s uitoefent. “Ik ben geen boer, maar...”

10 reacties

 • Erik Meers

  1 maand geleden
  Het enige doel van een spits is scoren , of hij veel verstand , ervaring of balcontrole heeft is bijzaak . Kijk naar statistieken en je weet genoeg .
 • Samy Zaouch

  1 maand geleden
  S werelds meeste begeerde spits ? Wat een lol Lewandowski vergeten mss
 • Philippe De Naeyer

  1 maand geleden
  Xander, Olivier Deschacht heeft nog veel meer ervaring, maakt dat hem dan beter dan beide?
 • percy colman

  1 maand geleden
  Neen,hij is heel heel goed maar is nog altijd geen lukaku,heeft een geweldige linkervoet maar rechts is gewoon om steun te hebben,lukaku scoort zowel links als rechts en is geweldig in het samenspel.dit zijn dingen die haaland nog niet heeft maar wel kan leren zoals lukaku het moeten leren heeft.
 • Yentel decruyenaere

  1 maand geleden
  Als je zegt dat hij beter is dan lukaku ben ik Messi
 1. Achtste finale CL tussen Leipzig en Liverpool kan niet in Leipzig doorgaan: Engelsen mogen Duitsland niet in
  Champions League

  Achtste finale CL tussen Leipzig en Liverpool kan niet in Leipzig doorgaan: Engelsen mogen Duitsland niet in

  De heenwedstrijd van de achtste finales in de Champions League tussen RB Leipzig en Liverpool kan op 16 februari niet doorgaan in Leipzig. De huidige coronabeperkingen laten de organisatie van de wedstrijd niet toe. De club diende een aanvraag tot uitzondering in, maar de autoriteiten wezen die aanvraag af. Dat maakte een woordvoerster van het Ministerie van Binnenlandse Zaken donderdag bekend. RB Leipzig wilde voorlopig niet reageren.
 2. ‘La Remontada’, zonder twijfel een van de meest heroïsche voetbalmatchen uit de geschiedenis: “We werden allemaal half zot”
  Play
  Champions League
  6

  ‘La Remontada’, zonder twijfel een van de meest heroïsche voetbalmat­chen uit de geschiede­nis: “We werden allemaal half zot”

  Een mirakel, een wonder, de gekste of strafste Champions League-wedstrijd ooit... Het zijn maar een paar beschrijvingen voor wat er zich op 8 maart 2017 afspeelde in Camp Nou. Spektakel op, maar zeker ook naast het veld: Nicolas Sarkozy, gewezen president van Frankrijk en notoir PSG-fan, werd uit de tribunes gezet, Thiago Motta reed na de zware nederlaag met zijn wagen een fan aan en achteraf bleek een muzikant in de straten van Barcelona profetisch te zijn. Vanavond staan beide topteams weer lijnrecht tegenover elkaar. Wordt ook deze dubbele confrontatie er eentje voor de geschiedenisboeken?
 1. Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"
  Play

  Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"

 2. Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez
  Play

  Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez