AFP
Volledig scherm
© AFP

De Koninklijke Prijzenpakkers: deze records heeft Real al in handen, maar er is nóg veel te winnen

Champions LeagueGeen club stond vaker in de halve finales van de Champions League (14x) dan Real Madrid. En dat is lang niet het enige record dat de Koninklijke Prijzenpakkers, die het vanavond opnemen tegen Chelsea, in handen hebben. Toch is er nog veel te winnen voor de ploeg van trainer Zinédine Zidane.

1 reactie

 • Ilias Lierden

  2 maanden geleden
  Toni Kroos heeft de CL 3 keer gewonnen. Hij werd gehaald het seizoen na de CL winst van 2014.
 1. De EK-droom indachtig, hoopt Lukaku op een finale De Bruyne versus Courtois en Hazard: “Trofeeën winnen doet trofeeën winnen”
  Champions League
  3

  De EK-droom indachtig, hoopt Lukaku op een finale De Bruyne versus Courtois en Hazard: “Trofeeën winnen doet trofeeën winnen”

  Vanavond supportert er eentje voor ‘de Koninklijke’. Romelu Lukaku ziet zijn vrienden Eden Hazard en Thibaut Courtois maar al te graag in de Champions League-finale, ook al wordt hij opnieuw gelinkt aan een transfer naar Chelsea. Na het behalen van de landstitel in Italië, heeft Lukaku het geweer al van schouder veranderd. Alles voor de EK-droom.
 2. Ref Kuipers zou ‘f*ck you’ gezegd hebben tegen PSG-spelers, Pochettino: “Misschien moet UEFA onderzoek starten”
  Play
  Champions League
  28

  Ref Kuipers zou ‘f*ck you’ gezegd hebben tegen PS­G-spe­lers, Pochettino: “Misschien moet UEFA onderzoek starten”

  Björn Kuipers heeft het verkorven bij de spelers van Paris Saint-Germain. Onder meer Marco Verratti vertelde na de halve finale tegen Man City dat de Nederlandse scheidsrechter hen uitgescholden zou hebben. PSG-coach Mauricio Pochettino wilde er geen grote zaak van maken: “Maar als het echt zo gebeurd is, moet de UEFA misschien een onderzoek starten.”