instagram realmadrid/inter
Volledig scherm
© instagram realmadrid/inter

De EK-droom indachtig, hoopt Lukaku op een finale De Bruyne versus Courtois en Hazard: “Trofeeën winnen doet trofeeën winnen”

Champions LeagueVanavond supportert er eentje voor ‘de Koninklijke’. Romelu Lukaku ziet zijn vrienden Eden Hazard en Thibaut Courtois maar al te graag in de Champions League-finale, ook al wordt hij opnieuw gelinkt aan een transfer naar Chelsea. Na het behalen van de landstitel in Italië, heeft Lukaku het geweer al van schouder veranderd. Alles voor de EK-droom. 

3 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  5 maanden geleden
  Om een prijs te winnen moet je ook geluk hebben, was dat met Griekenland niet? De eerste staan in een ranking is waardevoller, zeker als dat al jaren is. Dan ben je gewoon de beste.
 • H. Anckaert

  5 maanden geleden
  Lukaku, moet in deze jammer genoeg toch nog bescheiden blijven! Dit is zijn eerste prijs dat hij wint hé en is ondertussen toch 28j oud! Ik heb toch al andere spitsen hun lijst met prijzen even bekeken en dat ziet er toch wel iets anders uit, vooral veel meer gevuld! Ik gun het hem van harte, als hij mij en zoveel supporters van de RD helpt, om eens deze goede generatie te belonen met een prijs Ek of Wk bvb! Daarna pas wordt je een fenomeen!
 • Giovanni Priem

  5 maanden geleden
  Goede matchen gespeeld, leiderschap getoond en aanvaard door inter. Je eerste droom is uitgekomen kampioen zijn van Italië. Nu nog het Europees kampioenschap winnen. Je voorkeur voor de champion legue Manchester City met Kevin Debruyne en Real Madrid met Hazard en courtois zou voor veel Belgen de droom finale zijn. Nu nog voor elk kiezen wie zijn voorkeur naaruit gaat. Ik alvast Manchester city. Jullie?