De Bruyne met glasheldere assist in Marseille.
Volledig scherm
De Bruyne met glasheldere assist in Marseille. © Photo News
0
EINDE
3
 • Ferrán Torres 18'
 • Ilkay Gündogan 76'
 • Raheem Sterling 81'

De Bruyne regisseert alweer, Guardiola blij met zijn terugkeer: “Kevin speelt altijd goed”

Champions LeagueDe assistteller bij Manchester City gaat zachtjes aan richting 100. Missie voor eind dit seizoen. Van zijn prestaties op Olympique Marseille onthoudt hij naast die twee assists vooral die blauwe tenen. De onaangename bijzaak.

0 reacties

 1. ‘La Remontada’, zonder twijfel een van de meest heroïsche voetbalmatchen uit de geschiedenis: “We werden allemaal half zot”
  Play
  Champions League
  6

  ‘La Remontada’, zonder twijfel een van de meest heroïsche voetbalmat­chen uit de geschiede­nis: “We werden allemaal half zot”

  Een mirakel, een wonder, de gekste of strafste Champions League-wedstrijd ooit... Het zijn maar een paar beschrijvingen voor wat er zich op 8 maart 2017 afspeelde in Camp Nou. Spektakel op, maar zeker ook naast het veld: Nicolas Sarkozy, gewezen president van Frankrijk en notoir PSG-fan, werd uit de tribunes gezet, Thiago Motta reed na de zware nederlaag met zijn wagen een fan aan en achteraf bleek een muzikant in de straten van Barcelona profetisch te zijn. Vanavond staan beide topteams weer lijnrecht tegenover elkaar. Wordt ook deze dubbele confrontatie er eentje voor de geschiedenisboeken?
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle