Carrasco, Lukaku en Busquets.
Volledig scherm
Carrasco, Lukaku en Busquets. © AP, AFP

De beuk van Carrasco, Lukaku die droogte doorbreekt en de teloorgang van Barça: dit viel er weer allemaal te beleven op het kampioenenbal

Champions LeagueHet doek is gevallen over de groepsfase van de Champions League en er viel andermaal heel wat te beleven. Dinsdag al maakte Club Brugge nog een keertje kennis met Kylian Mbappé en Lionel Messi en mocht Yannick Carrasco van geluk spreken dat zijn rode kaart Atlético niet zuur opbrak, gisteren ging FC Barcelona dan weer met de billen bloot tegen Bayern. Die beelden en de rest van de hoogtepunten herbekijkt u in onderstaand video-overzicht.

2 reacties

 • Eddy Van hassel

  5 maanden geleden
  Ik duim alvast voor Ajax ipv de grote ploegen die met miljoenen uit de zandbak worden gevoed
 • Rene Giedts

  5 maanden geleden
  Ge moet natuurlijk op de goede plaats staan, maar dat doelpunt kan zelfs een miniem scoren.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.