De assist van Modric.
Volledig scherm
De assist van Modric. © BT Sport

De assist van Luka Modric waar iedereen over spreekt: “Ik ben mijn stem kwijt. Wat hij doet is illegaal”

Champions LeagueGenieten. Maal duizend. De pass van Luka Modric waarmee hij Rodrygo de 1-3 aanbood en Real Madrid zo weer in de match bracht, was van magistrale klasse. De lof over zoveel schoonheid is dan ook immens. Analist Rio Ferdinand raakte er in de studio zelfs zijn stem door kwijt. 

12 reacties

 • Hassan Zriouil

  4 maanden geleden
  Zonne assist heb ik al eens gezien,adil taraabt nu speler van Benfica
 • Karin Deneyer

  4 maanden geleden
  Zo mooi dat je er stil van wordt. En al helemaal geen dikke nek. Mooi !!
 • Nicolas Van Hoecke

  4 maanden geleden
  Mooie pass maar hebben we nog al gezien...
 • Jelle Nys

  4 maanden geleden
  prachtige assist, maar het doelpunt zelf mag ook niet vergeten worden, op die manier de bal in één tijd binnenkant voet naast de paal binnen leggen is ook een kunst... zonder spits die het op deze manier kan afmaken was deze assist ook geen "wereldnieuws", dan was het niet eens een assist
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Ja dat zijn van die spelers die op hun 70ste nog zo een bal kunnen trappen! Spelers zoals een pirlo Zidane kaka modric past perfect tussen die spelers!
 1. Onze man zag het donderen en bliksemen boven Madrid: “Een oud vorstenpaar hield Real in Europa”
  PREMIUM
  Champions League

  Onze man zag het donderen en bliksemen boven Madrid: “Een oud vorsten­paar hield Real in Europa”

  Chelsea speelde op Bernabéu twee helften met de Koninklijke, Real Madrid met vuur. Na een thriller staat Real toch in de halve finales van de Champions League. Getekend zijn vorstenpaar op leeftijd, Luka Modric (36) en Karim Benzema (34). “Je hebt het adjectief prinsheerlijk. Sinds dinsdag ook koningsheerlijk. Hoe anders kan je die fantastische pass van Luka Modric omschrijven. Eentje die zo het Prado in mag.” Een ode vanuit Madrid aan twee oudjes die van geen kraken willen weten.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.