De assist van Modric.
Volledig scherm
De assist van Modric. © BT Sport

De assist van Luka Modric waar iedereen over spreekt: “Ik ben mijn stem kwijt. Wat hij doet is illegaal”

Champions LeagueGenieten. Maal duizend. De pass van Luka Modric waarmee hij Rodrygo de 1-3 aanbood en Real Madrid zo weer in de match bracht, was van magistrale klasse. De lof over zoveel schoonheid is dan ook immens. Analist Rio Ferdinand raakte er in de studio zelfs zijn stem door kwijt. 

12 reacties

 • Hassan Zriouil

  6 maanden geleden
  Zonne assist heb ik al eens gezien,adil taraabt nu speler van Benfica
 • Karin Deneyer

  6 maanden geleden
  Zo mooi dat je er stil van wordt. En al helemaal geen dikke nek. Mooi !!
 • Nicolas Van Hoecke

  6 maanden geleden
  Mooie pass maar hebben we nog al gezien...
 • Jelle Nys

  6 maanden geleden
  prachtige assist, maar het doelpunt zelf mag ook niet vergeten worden, op die manier de bal in één tijd binnenkant voet naast de paal binnen leggen is ook een kunst... zonder spits die het op deze manier kan afmaken was deze assist ook geen "wereldnieuws", dan was het niet eens een assist
 • Anthony Peeters

  6 maanden geleden
  Ja dat zijn van die spelers die op hun 70ste nog zo een bal kunnen trappen! Spelers zoals een pirlo Zidane kaka modric past perfect tussen die spelers!
 1. “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere
  Play
  Champions League
  49

  “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere

  Charles De Ketelaere ging mee kopje-onder tegen een fysiek sterker en scherper Chelsea. Amper 53% succesvolle passes bij de rust voor ‘CDK’ is een veelzeggende statistiek. Marc Degryse en Jan Mulder analyseren zijn wedstrijd. “Hij was te veel zoekende. Naar ruimtes en naar medemaats. De Ketelaere woog niet op de match en liet zich dan ook nog betrappen op te veel slordigheden. Om dat te kunnen breken, zou die gelijkmaker ideaal zijn geweest”, stelt Degryse, die ook wil aangeven dat we niet té streng mogen zijn voor de ex-Bruggeling. “Kijk naar Trossard, die ook jaar na jaar is gegroeid in Engeland. Je moet die jongens ook gewoon tijd geven.”
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Onze man zag het donderen en bliksemen boven Madrid: “Een oud vorstenpaar hield Real in Europa”
  PREMIUM
  Champions League

  Onze man zag het donderen en bliksemen boven Madrid: “Een oud vorsten­paar hield Real in Europa”

  Chelsea speelde op Bernabéu twee helften met de Koninklijke, Real Madrid met vuur. Na een thriller staat Real toch in de halve finales van de Champions League. Getekend zijn vorstenpaar op leeftijd, Luka Modric (36) en Karim Benzema (34). “Je hebt het adjectief prinsheerlijk. Sinds dinsdag ook koningsheerlijk. Hoe anders kan je die fantastische pass van Luka Modric omschrijven. Eentje die zo het Prado in mag.” Een ode vanuit Madrid aan twee oudjes die van geen kraken willen weten.