AFP
Volledig scherm
© AFP
Celtic CEL
0
EINDE
3
Real Madrid RMA
 • Vinícius Júnior Goal 56'
 • Luka Modric Goal 60'
 • Eden Hazard Goal 77'

Complimenten van Ancelotti en Spaanse media voor “perfecte” Eden Hazard na gouden invalbeurt: “Op pure klasse kan hij iedereen nog gek maken”

Champions LeagueWat zal deze deugd hebben gedaan! Nadat hij op het halfuur de geblesseerde Karim Benzema kwam vervangen, heeft Eden Hazard nog een keertje getoond dat hij best nog niet wordt afgeschreven. Een voet in de eerste twee goals in de 0-3-zege van Real bij Celtic in de Champions League. En met zijn treffer deed hij de Spaanse huiskranten ‘AS’ en ‘Marca’ meteen dromen: “Is hij alsnog de transfer van de zomer?", vragen ze zich luidop af. Van chef Ancelotti kreeg hij eveneens lof mee voor zijn doelpunt en zijn invalbeurt: “Hij speelde de perfecte match. Hij is en blijft een belangrijke speler.”

30 reacties

 • Andy Van Daare

  3 maanden geleden
  Op het gemakje opbouwen, terug "pace" oppikken en vertrouwen. Muggenzifters en toogpraat hier weer genoeg, een "binnentikkertje" ? Voorbereidend werk voordien gezien ? En voor een "intikkertje" moet je steeds op de juist plaats staan, dat kunnen alleen de betere. Maar hier zitten vele top coaches zo te horen.
 • Eddy Van De Velde

  3 maanden geleden
  Van niks naar perfect? En dat allemaal tegen topploeg Celtic.
 • jan sergooris

  3 maanden geleden
  Wauw,een intikkertje. En onmiddelijk maken we van Hazard weer de beste speler ter wereld.
 • Jurgen Meurs

  3 maanden geleden
  Ik hoop echt dat hij hiermee vertrokken is voor nog een paar goede jaren. Hij heeft blessureleed genoeg gehad en voor iemand die zo graag en goed kan voetballen als hem is dat een ramp. Duimen maar dat hij een dijk van een WK speelt en samen met de andere Rode Duivels de criticasters eindelijk het zwijgen kan opleggen.
 • Kurt Vanhaverbeke

  3 maanden geleden
  Mooi! En geef Hazard méér speeltijd...
 1. REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkeeper” - Mignolet: “Ongelofelijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”
  Play
  Champions League
  10

  REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkee­per” - Mignolet: “Ongelofe­lijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”

  Wat. Een. Prestatie. Vierde Champions League-match, vierde clean sheet voor Mignolet. Na weer enkele cruciale reddingen, niet in het minst op de ultieme poging van Morata. “Ongelofelijk”, riep de keeper. “Dit is nog niet binnengedrongen... Ik gooide bij die laatste poging mijn lijf en leden ervoor en kon zo met het hoofd redden. Dit typeert deze groep. Het is ook dankzij ons prima verdedigend werk dat ik die reddingen kon verrichten. Nee, ik kan het nog steeds niet geloven. Nooit gedacht dat we de kwalificatie vanavond al over de streep konden trekken. Natuurlijk is het voor mij extra plezant dat dit na vele reddingen van mezelf was en dat ik zo belangrijk kon zijn. Vier clean sheets, ongezien. Maar een pluim voor heel Club.”
 2. “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere
  Play
  Champions League
  50

  “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere

  Charles De Ketelaere ging mee kopje-onder tegen een fysiek sterker en scherper Chelsea. Amper 53% succesvolle passes bij de rust voor ‘CDK’ is een veelzeggende statistiek. Marc Degryse en Jan Mulder analyseren zijn wedstrijd. “Hij was te veel zoekende. Naar ruimtes en naar medemaats. De Ketelaere woog niet op de match en liet zich dan ook nog betrappen op te veel slordigheden. Om dat te kunnen breken, zou die gelijkmaker ideaal zijn geweest”, stelt Degryse, die ook wil aangeven dat we niet té streng mogen zijn voor de ex-Bruggeling. “Kijk naar Trossard, die ook jaar na jaar is gegroeid in Engeland. Je moet die jongens ook gewoon tijd geven.”
 3. De meest bizarre viering van de Champions League-avond: Nkunku blaast ballonnetje op
  Play
  Champions League

  De meest bizarre viering van de Champions Lea­gue-avond: Nkunku blaast ballonne­tje op

  Christopher Nkunku (24) vierde zijn Champions League-doelpunt gisteravond niet met salto’s of andere halsbrekende toeren. Wél met...een ballonnetje. Nadat de Franse spits de 0-1 van RB Leipzig in doel had gelegd tegen Shakhtar Donetsk haalde hij de ballon boven. Een opvallend beeld, waar wel een mooi verhaal achter zit. Na de match vertelde Nkunku immers dat hij het deed voor zijn zoontje. Het jongetje is dol op ballonnen.
 4. “Dit keer wél de juiste wissel”: onze Rode Duivelswatcher vertelt waarom Eden Hazard met zijn gouden invalbeurt een sluimerend brandje bluste
  PREMIUM
  Real Madrid

  “Dit keer wél de juiste wissel”: onze Rode Duivelswat­cher vertelt waarom Eden Hazard met zijn gouden invalbeurt een sluimerend brandje bluste

  Afgelopen weekend zei hij volgens een Madrileens tv-station iets controversieel tegen ploegmaat Lucas Vázquez. Eén Spaans medium pikte het op, maar vooraleer de brand uit kon slaan, heeft Eden Hazard die al geblust met een gouden invalbeurt tegen Celtic (0-3). De triomfavond van een pompier Hazard zoals onze Rode Duivelswatcher die beleefde: “Is er misschien een liplezer in de zaal?”