AFP
Volledig scherm
© AFP
Celtic CEL
0
EINDE
3
Real Madrid RMA
 • Vinícius Júnior Goal 56'
 • Luka Modric Goal 60'
 • Eden Hazard Goal 77'

Complimenten van Ancelotti en Spaanse media voor “perfecte” Eden Hazard na gouden invalbeurt: “Op pure klasse kan hij iedereen nog gek maken”

Champions LeagueWat zal deze deugd hebben gedaan! Nadat hij op het halfuur de geblesseerde Karim Benzema kwam vervangen, heeft Eden Hazard nog een keertje getoond dat hij best nog niet wordt afgeschreven. Een voet in de eerste twee goals in de 0-3-zege van Real bij Celtic in de Champions League. En met zijn treffer deed hij de Spaanse huiskranten ‘AS’ en ‘Marca’ meteen dromen: “Is hij alsnog de transfer van de zomer?", vragen ze zich luidop af. Van chef Ancelotti kreeg hij eveneens lof mee voor zijn doelpunt en zijn invalbeurt: “Hij speelde de perfecte match. Hij is en blijft een belangrijke speler.”

30 reacties

 • Andy Van Daare

  3 maanden geleden
  Op het gemakje opbouwen, terug "pace" oppikken en vertrouwen. Muggenzifters en toogpraat hier weer genoeg, een "binnentikkertje" ? Voorbereidend werk voordien gezien ? En voor een "intikkertje" moet je steeds op de juist plaats staan, dat kunnen alleen de betere. Maar hier zitten vele top coaches zo te horen.
 • Eddy Van De Velde

  3 maanden geleden
  Van niks naar perfect? En dat allemaal tegen topploeg Celtic.
 • jan sergooris

  3 maanden geleden
  Wauw,een intikkertje. En onmiddelijk maken we van Hazard weer de beste speler ter wereld.
 • Jurgen Meurs

  3 maanden geleden
  Ik hoop echt dat hij hiermee vertrokken is voor nog een paar goede jaren. Hij heeft blessureleed genoeg gehad en voor iemand die zo graag en goed kan voetballen als hem is dat een ramp. Duimen maar dat hij een dijk van een WK speelt en samen met de andere Rode Duivels de criticasters eindelijk het zwijgen kan opleggen.
 • Kurt Vanhaverbeke

  3 maanden geleden
  Mooi! En geef Hazard méér speeltijd...
 1. “Onbegrijpelijk dat Jutglà nog niet voorkwam in WK-plannen van Luis Enrique”: Spaanse pers stuurt na “nachtmerrie in Brugge” boodschap naar bondscoach
  Play
  Champions League
  23

  “Onbegrij­pe­lijk dat Jutglà nog niet voorkwam in WK-plan­nen van Luis Enrique”: Spaanse pers stuurt na “nachtmer­rie in Brugge” boodschap naar bondscoach

  Een nachtmerrie, een betovering, een vloek. De Spaanse media kropen in hun pen na de winst van Club Brugge tegen Atlético Madrid. Met bijzondere aandacht voor Ferran Jutglà, die deze zomer voor amper vijf miljoen van Barcelona B naar blauw-zwart ging. “Dat Barça met Lewandowski een van de beste spitsen ter wereld heeft, wil niet zeggen dat de blunder rond Jutglà al vergeten is.”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.