AFP
Volledig scherm
© AFP
Celtic CEL
0
EINDE
3
Real Madrid RMA
 • Vinícius Júnior Goal 56'
 • Luka Modric Goal 60'
 • Eden Hazard Goal 77'

Complimenten van Ancelotti en Spaanse media voor “perfecte” Eden Hazard na gouden invalbeurt: “Op pure klasse kan hij iedereen nog gek maken”

Champions LeagueWat zal deze deugd hebben gedaan! Nadat hij op het halfuur de geblesseerde Karim Benzema kwam vervangen, heeft Eden Hazard nog een keertje getoond dat hij best nog niet wordt afgeschreven. Een voet in de eerste twee goals in de 0-3-zege van Real bij Celtic in de Champions League. En met zijn treffer deed hij de Spaanse huiskranten ‘AS’ en ‘Marca’ meteen dromen: “Is hij alsnog de transfer van de zomer?", vragen ze zich luidop af. Van chef Ancelotti kreeg hij eveneens lof mee voor zijn doelpunt en zijn invalbeurt: “Hij speelde de perfecte match. Hij is en blijft een belangrijke speler.”

30 reacties

 • Andy Van Daare

  3 maanden geleden
  Op het gemakje opbouwen, terug "pace" oppikken en vertrouwen. Muggenzifters en toogpraat hier weer genoeg, een "binnentikkertje" ? Voorbereidend werk voordien gezien ? En voor een "intikkertje" moet je steeds op de juist plaats staan, dat kunnen alleen de betere. Maar hier zitten vele top coaches zo te horen.
 • Eddy Van De Velde

  3 maanden geleden
  Van niks naar perfect? En dat allemaal tegen topploeg Celtic.
 • jan sergooris

  3 maanden geleden
  Wauw,een intikkertje. En onmiddelijk maken we van Hazard weer de beste speler ter wereld.
 • Jurgen Meurs

  3 maanden geleden
  Ik hoop echt dat hij hiermee vertrokken is voor nog een paar goede jaren. Hij heeft blessureleed genoeg gehad en voor iemand die zo graag en goed kan voetballen als hem is dat een ramp. Duimen maar dat hij een dijk van een WK speelt en samen met de andere Rode Duivels de criticasters eindelijk het zwijgen kan opleggen.
 • Kurt Vanhaverbeke

  3 maanden geleden
  Mooi! En geef Hazard méér speeltijd...
 1. “Dit keer wél de juiste wissel”: onze Rode Duivelswatcher vertelt waarom Eden Hazard met zijn gouden invalbeurt een sluimerend brandje bluste
  PREMIUM
  Real Madrid

  “Dit keer wél de juiste wissel”: onze Rode Duivelswat­cher vertelt waarom Eden Hazard met zijn gouden invalbeurt een sluimerend brandje bluste

  Afgelopen weekend zei hij volgens een Madrileens tv-station iets controversieel tegen ploegmaat Lucas Vázquez. Eén Spaans medium pikte het op, maar vooraleer de brand uit kon slaan, heeft Eden Hazard die al geblust met een gouden invalbeurt tegen Celtic (0-3). De triomfavond van een pompier Hazard zoals onze Rode Duivelswatcher die beleefde: “Is er misschien een liplezer in de zaal?”
 2. Al drie (eigenlijk vier) gestopte penalty’s en een assist: is Diogo Costa dé CL-revelatie tot dusver?
  Champions League

  Al drie (eigenlijk vier) gestopte penalty’s en een assist: is Diogo Costa dé CL-revelatie tot dusver?

  Dat FC Porto zich net als Club Brugge plaatste voor de volgende ronde van de Champions League, is niet in het minst de verdienste van doelman Diogo Costa. De 23-jarige Portugees, die roots heeft in Zweden, stopte gisteren strafschoppen van Hans Vanaken en Noa Lang, waardoor hij nu al aan vier (al zijn dat er officieel maar drie, gezien het gisteren om een hernomen exemplaar ging) gestopte elfmeters zit in de campagne. Sinds het 0-4-oplawaai dat Club de Portugezen verkocht in Porto, hield Costa drie wedstrijden op rij zijn netten schoon en bovendien was hij in de 0-3-zege uit bij Bayer Leverkusen ook al goed voor een assist. Is er ook iets wat hij níet kan?