Club nú al zeker van 27 miljoen, recordopbrengst van bijna 50 miljoen euro wenkt

Champions LeagueDe kassa rinkelt opnieuw in Brugge, mogelijk doet ze dat straks na de groepsfase harder dan ooit. Club Brugge heeft na twee opeenvolgende overwinningen uitzicht op een historische tweede ronde, wat de Bruggelingen in totaal tot wel bijna 50 miljoen euro zou kunnen opleveren.

16 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Super goed van blauw/zwart ...👍 Doe zo verder 🤞
 • JEAN GOUSSAERT

  4 maanden geleden
  Goe gedaan clubtje
 • David Lievens

  4 maanden geleden
  Matthias Verbeure, moeilijk is dat niet. Jonge spelers, hoe getalenteerd ze ook zijn, kennen vaker mindere periodes. Jongens als Jugtla en Nussa zullen straks zo’n momenten doormaken en dan komen mannen als Yaremchuk zeker van pas. Daarnaast is ervaring ook nodig, zeker in matchen waar het moeilijker loopt, zie naar wat Sylla overkwam tegen Porto. Puur gebrek aan ervaring.
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  De transfer van Yaremchuk is er gekomen omdat het transfertarget van deze zomer Rasmus Höjlund uiteindelijk voor 17 miljoen naar Atalanta Bergamo is vertrokken. Club had nog nood aan een sterke centrumtargetspits met gestalte waar Jutglà dan kan rondzwerven.
 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  Denk dat daar enkele zeer goede spelers rond lopen die ook de kassa gaan doen rinkelen Het is nodig dat we Europees met alle ploegen wat beter doen dan voorgaande jaren