Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club en Genk verdienden ruim 25 miljoen in Champions League vorig seizoen, PSG cashte méér dan winnaar Bayern

Champions LeagueDe UEFA heeft zijn financieel rapport van vorig seizoen (2019-2020) bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat zowel Club Brugge als Racing Genk een voor Belgische normen enorm bedrag opstreken in de Champions League. Finalist Paris Saint-Germain was de grote slokop. 

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Onze Champions League-commentator ziet twee ‘nieuwe rijken’ in halve finales: “Dat ze ook na 2021 kansen krijgen om geschiedenis te schrijven, is overduidelijk”
  Champions League
  2

  Onze Champions Lea­gue-commenta­tor ziet twee ‘nieuwe rijken’ in halve finales: “Dat ze ook na 2021 kansen krijgen om geschiede­nis te schrijven, is overduide­lijk”

  Manchester City, Real Madrid, Chelsea en Paris Saint-Germain. Dat zijn in willekeurige volgorde de vier halvefinalisten in de Champions League. Een clubje met twee ‘nieuwe rijken’ en twee ploegen die weten hoe het voelt om de Beker met de Grote Oren te winnen, zo ziet ons Champions League-commentator Dirk Deferme.
 3. De EK-droom indachtig, hoopt Lukaku op een finale De Bruyne versus Courtois en Hazard: “Trofeeën winnen doet trofeeën winnen”
  Champions League
  3

  De EK-droom indachtig, hoopt Lukaku op een finale De Bruyne versus Courtois en Hazard: “Trofeeën winnen doet trofeeën winnen”

  Vanavond supportert er eentje voor ‘de Koninklijke’. Romelu Lukaku ziet zijn vrienden Eden Hazard en Thibaut Courtois maar al te graag in de Champions League-finale, ook al wordt hij opnieuw gelinkt aan een transfer naar Chelsea. Na het behalen van de landstitel in Italië, heeft Lukaku het geweer al van schouder veranderd. Alles voor de EK-droom.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt