Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club Brugge vreest verkeersdrukte en spoort fans aan tijdig te vertrekken

4 reacties

 • jean panis

  2 maanden geleden
  Hoeveel leugens kan een zelfde club nog vertellen , ideale locatie voor nieuw groter stadion zeggen ze dan
 • Ilse Huyghe

  2 maanden geleden
  het was vrijdagavond reeds een drama.
 • Daniel Verplancke

  2 maanden geleden
  Indien je het volledige verhaal gelezen hebt zal het je misschien opgevallen zijn dat de grootste hinder veroorzaakt word door wegenwerken aan de aanvoerwegen.Niet iedere FCB supporter woont in Brugge of de rand.Eerst lezen en dan reageren is dan ook een vereiste.
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  Club vreest reeds verkeersdrukte in hun oude stadion, maar voor hun veel grotere nieuwe stadion is het verkeer geen probleem... dat verkeer komt nochtans over de huidige toegangswegen...
 1. “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem
  Play
  Champions League
  17

  “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem

  De beslissing van Clement om Vormer in de Champions League nogmaals op de bank te houden, keert zich thuis tegen RB Leipzig tegen de coach. Waar het in de vorige matchen zonder Vormer telkens wel goed afliep voor Club zonder de Nederlander (op uitzondering van de zware verplaatsing naar Man City, nvdr), nam blauw-zwart een desastreuze start tegen de Duitsers. Na de 0-2 op penalty - die tot stand kwam na een pijnlijke fout van Sowah - uitte het thuispubliek snel zijn ongenoegen. ‘Ruud, Ruud, Ruud’, rolde in de minuten die volgden enkele keren van de tribunes. De twaalfde man die kiest voor zijn kapitein en de keuze van zijn trainer in vraag stelt. Het zegt veel over de ellendige avond die Club net op de belangrijkste avond in jaren beleefde - het werd uiteindelijk 0-5.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.