Paris Saint-Germain PSG
4
EINDE
1
Club Brugge CLU
 • 2' 7' Goal Kylian Mbappé
 • 38' 76' Goal Lionel Messi
 • Mats Rits Goal 68'

Club Brugge verdwijnt van Europees toneel na pijnlijke eerste helft in Parijs, Messi en Mbappé kennen geen genade

Champions LeagueClub Brugge is Europees uitgespeeld. Blauw-zwart werd, vooral voor rust, tureluurs gespeeld door de sterren van Paris Saint-Germain en verloor met 4-1 in het Parc des Princes. Kylian Mbappé en Lionel Messi scoorden elk twee keer.

103 reacties

 • René Van Halen

  5 maanden geleden
  Waar heeft Club Brugge dan zo veel miljoenen aan besteed?
 • Jan Daems

  5 maanden geleden
  Ik vraag me af welke stoten Clement nog allemaal gaat uithalen maar als hij verder gaat op de ingeslagen weg dan hypothekeert hij de kansen van Brugge om dit seizoen de titel te pakken maar dat is misschien niet de bedoeling?
 • eduard janssens

  5 maanden geleden
  Vormer moet altijd vertrekken , als je Europees wil doorstoten vertrek je met uw sterkste elftal .Als ik Vormer was konden ze mijn achterste zien
 • Dirk Vantomme

  5 maanden geleden
  En de verdediging is toch slapjes,kunnen we Hendry ook eens op de bank plaatsen want heel goed in zijn eerste matchen bij Club maar de laatste wedstrijden zwak.
 • Yves Van Rossem

  5 maanden geleden
  PSG was gewoon 2 klassen te sterk. Einde discussie. Na hun 3-0 voorsprong hebben ze de wedstrijd gewoon uitgespeeld. Het feit dat Club al mocht meedoen in dit torlooi is al een overwinning voor hen.
 1. “Dat God moge neerdalen om dit te verklaren”: internationale media begrijpen nog steeds niet hoe Real het ook tegen City weer flikte
  Play
  Champions League
  12

  “Dat God moge neerdalen om dit te verklaren”: internatio­na­le media begrijpen nog steeds niet hoe Real het ook tegen City weer flikte

  Wat was dat toch weer allemaal, gisteravond laat in het Santiago Bernabéu? Meer dan 90 minuten lang was Real Madrid virtueel uitgeschakeld en was het Man City dat leek af te stevenen op een Engelse Champions League-finale tegen Liverpool. Maar toen voltrok zich een nieuw mirakel - het derde al dit seizoen op het kampioenenbal. Ook de internationale sportkranten schieten stilaan woorden te kort voor al dat Madrileens stuntwerk.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.