Paris Saint-Germain PSG
4
EINDE
1
Club Brugge CLU
 • 2' 7' Goal Kylian Mbappé
 • 38' 76' Goal Lionel Messi
 • Mats Rits Goal 68'

Club Brugge verdwijnt van Europees toneel na pijnlijke eerste helft in Parijs, Messi en Mbappé kennen geen genade

Champions LeagueClub Brugge is Europees uitgespeeld. Blauw-zwart werd, vooral voor rust, tureluurs gespeeld door de sterren van Paris Saint-Germain en verloor met 4-1 in het Parc des Princes. Kylian Mbappé en Lionel Messi scoorden elk twee keer.

103 reacties

 • René Van Halen

  1 maand geleden
  Waar heeft Club Brugge dan zo veel miljoenen aan besteed?
 • Jan Daems

  1 maand geleden
  Ik vraag me af welke stoten Clement nog allemaal gaat uithalen maar als hij verder gaat op de ingeslagen weg dan hypothekeert hij de kansen van Brugge om dit seizoen de titel te pakken maar dat is misschien niet de bedoeling?
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Vormer moet altijd vertrekken , als je Europees wil doorstoten vertrek je met uw sterkste elftal .Als ik Vormer was konden ze mijn achterste zien
 • Dirk Vantomme

  1 maand geleden
  En de verdediging is toch slapjes,kunnen we Hendry ook eens op de bank plaatsen want heel goed in zijn eerste matchen bij Club maar de laatste wedstrijden zwak.
 • Yves Van Rossem

  1 maand geleden
  PSG was gewoon 2 klassen te sterk. Einde discussie. Na hun 3-0 voorsprong hebben ze de wedstrijd gewoon uitgespeeld. Het feit dat Club al mocht meedoen in dit torlooi is al een overwinning voor hen.
 1. “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem
  Play
  Champions League
  18

  “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem

  De beslissing van Clement om Vormer in de Champions League nogmaals op de bank te houden, keert zich thuis tegen RB Leipzig tegen de coach. Waar het in de vorige matchen zonder Vormer telkens wel goed afliep voor Club zonder de Nederlander (op uitzondering van de zware verplaatsing naar Man City, nvdr), nam blauw-zwart een desastreuze start tegen de Duitsers. Na de 0-2 op penalty - die tot stand kwam na een pijnlijke fout van Sowah - uitte het thuispubliek snel zijn ongenoegen. ‘Ruud, Ruud, Ruud’, rolde in de minuten die volgden enkele keren van de tribunes. De twaalfde man die kiest voor zijn kapitein en de keuze van zijn trainer in vraag stelt. Het zegt veel over de ellendige avond die Club net op de belangrijkste avond in jaren beleefde - het werd uiteindelijk 0-5.