Paris Saint-Germain PSG
4
EINDE
1
Club Brugge CLU
 • 2' 7' Goal Kylian Mbappé
 • 38' 76' Goal Lionel Messi
 • Mats Rits Goal 68'

Club Brugge verdwijnt van Europees toneel na pijnlijke eerste helft in Parijs, Messi en Mbappé kennen geen genade

Champions LeagueClub Brugge is Europees uitgespeeld. Blauw-zwart werd, vooral voor rust, tureluurs gespeeld door de sterren van Paris Saint-Germain en verloor met 4-1 in het Parc des Princes. Kylian Mbappé en Lionel Messi scoorden elk twee keer.

103 reacties

 • René Van Halen

  6 maanden geleden
  Waar heeft Club Brugge dan zo veel miljoenen aan besteed?
 • Jan Daems

  6 maanden geleden
  Ik vraag me af welke stoten Clement nog allemaal gaat uithalen maar als hij verder gaat op de ingeslagen weg dan hypothekeert hij de kansen van Brugge om dit seizoen de titel te pakken maar dat is misschien niet de bedoeling?
 • eduard janssens

  6 maanden geleden
  Vormer moet altijd vertrekken , als je Europees wil doorstoten vertrek je met uw sterkste elftal .Als ik Vormer was konden ze mijn achterste zien
 • Dirk Vantomme

  6 maanden geleden
  En de verdediging is toch slapjes,kunnen we Hendry ook eens op de bank plaatsen want heel goed in zijn eerste matchen bij Club maar de laatste wedstrijden zwak.
 • Yves Van Rossem

  6 maanden geleden
  PSG was gewoon 2 klassen te sterk. Einde discussie. Na hun 3-0 voorsprong hebben ze de wedstrijd gewoon uitgespeeld. Het feit dat Club al mocht meedoen in dit torlooi is al een overwinning voor hen.
 1. Onze man in het Stade de France zag Thibaut Courtois geschiedenis schrijven: “Is hij nu ook officieel onze grootste doelman ooit?”
  PREMIUM
  Champions League

  Onze man in het Stade de France zag Thibaut Courtois geschiede­nis schrijven: “Is hij nu ook officieel onze grootste doelman ooit?”

  Een gigant. Letterlijk. Figuurlijk. San Tibu gaat in Madrid de legende in. In eigen land ook. In clubverband heeft Thibaut Courtois alles gewonnen, van de nationale titels over een Europa League tot de Champions League. Koninklijk palmares. In Parijs zette hij de kroon op een carrière. Onze man in het Stade de France, Kristof Terreur, zette zijn volgspot op Courtois en naasten. Hij zag monden openvallen: “Wat een fenomeen!”