Club Brugge en Clement gaan op zoek naar stunt nummer drie: "Mirakels bestaan. Dat hebben we in het verleden al bewezen”

Champions LeagueClub Brugge gaat voor stunt nummer drie in deze Champions League. In het Parc des Princes wil het Messi en co. voor een tweede keer in drie maanden tijd verrassen. En dan is die derde plek en overwintering in de Europa League wel erg dichtbij. Clement: “Ik vrees niet voor morgen.” 

23 reacties

 • dave hosten

  1 maand geleden
  Club moet erin geloven en er vol voor gaan. Is één van de laatste Belgische clubs die nog kans zal maken om ooit te overwinteren na CL poulefase. Duimen maar en is sowieso al geslaagd want bijna iedereen dacht dat Club zelfs geen punt ging pakken, remember? Dus duimen en hopelijk doet City zijn plicht, maar denk rerserveteam daar met hier en daar spelers die uit blessure terugkomen erin.
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  M.A.W. Als City wint en Brugge een gelijkspeelt? Het moet dan wel 100% meezitten, maar het kan.
 • peter De ridder

  1 maand geleden
  Realistisch blijven mensen, brugge supporters ik hoop mee voor jullie ! Het begint al bij Clement die de juiste spelers moet opstellen ( liefst 10 fighters en dirigent vanaken) . Verder met wat chanse vinden de parisien vedetten mekaar weer niet en gaat brugge er van profiteren. Als ze vanavond strijdend ten onder gaan kan ik ermee leven ,want aanvangkelijk is er vooraf niet op gerekend op hier de punten te komen halen. Die 3 punten of punt hebben ze de vorige match laten liggen.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Zal meer op een mirakel moeten hopen vrees ik ...! Hopelijk een goeie wedstrijd voor de fans Meer kan je niet doen
 • Marc Fonteyn

  1 maand geleden
  Dromen zijn bedrog. Als PSG er zin in heeft, krijgen ze een pak rammel. PSG is Seraing niet. En tegen Seraing had de scheidsrechter ook een duitje in het zakje gedaan.
 1. “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem
  Play
  Champions League
  18

  “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem

  De beslissing van Clement om Vormer in de Champions League nogmaals op de bank te houden, keert zich thuis tegen RB Leipzig tegen de coach. Waar het in de vorige matchen zonder Vormer telkens wel goed afliep voor Club zonder de Nederlander (op uitzondering van de zware verplaatsing naar Man City, nvdr), nam blauw-zwart een desastreuze start tegen de Duitsers. Na de 0-2 op penalty - die tot stand kwam na een pijnlijke fout van Sowah - uitte het thuispubliek snel zijn ongenoegen. ‘Ruud, Ruud, Ruud’, rolde in de minuten die volgden enkele keren van de tribunes. De twaalfde man die kiest voor zijn kapitein en de keuze van zijn trainer in vraag stelt. Het zegt veel over de ellendige avond die Club net op de belangrijkste avond in jaren beleefde - het werd uiteindelijk 0-5.
 2. Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”
  Play
  Champions League
  4

  Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”

  “Onwaarschijnlijk... Slechts twee goals heeft FC Barcelona gescoord in deze Champions League!” Voor DPG-analist Marc Degryse is het verval bij de Catalaanse grootmacht anno 2021-2022 groot. “Alleen Malmö en Dynamo Kiev doen slechter. Tot dat niveau is Barça afgegleden. Ze horen niet eens thuis in die achtste finales." Collega-analist Jan Mulder, ook in de VTM-studio: “Wel wat betreft traditie en legende natuurlijk, maar niet op basis van het huidige elftal. Ze hebben 3-0 gekregen in Benfica.” Degryse: “Hoe kunnen ze vanavond dan ooit gaan winnen bij Bayern? Ja, natuurlijk zegt Xavi dat ie een plan heeft. Anders moet je de match niet eens beginnen natuurlijk.” Uiteindelijk zou FC Barcelona ook kansloos en roemloos onderuit gaan in Beieren. Exit Barça. Voor het eerst sinds 21 jaar overleven ze de poulefase van het kampioenenbal niet.