Clement toont zich begripvol na afstraffing, maar verdoezelt niet alles: “We toonden niet genoeg ballen”

Champions LeagueVan je idolen moet je het hebben. Pep Guardiola spaarde Philippe Clement niet – ondanks de complimenten vooraf én na afloop. “Mijn spelers waren tegen PSG moediger…”, zuchtte die laatste.

8 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Ze toonden helemaal niets ...! City gewoon te sterk meer dan een klasse verschil Maar opstelling Clement trok weer op niets ...!
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  City was te sterk en Brugge te zwak ! Realistisch blijven eh ...🙄 Het grote verschil : money ! Voor de rest waarom niet starten met vormer ? Clement begint op Martinez te trekken vrees ik ...
 • Aurdo Tutrifore

  3 maanden geleden
  Je moet inderdaad realistisch zijn.
 • Mario Blomme

  3 maanden geleden
  Niks mis mee om te verliezen van zulk klasseteam: technisch (balaanname),Ik had, zeker met de toppers van ManCity er nog bij indruk dat die aan een trainingswedstrijdje bezig waren: snelheid van uitvoering, verassende looplijnen,... totaal ander, hoger niveau, dus elkeen met de voetjes op de grond, en dan is CB dan nog het betere team in eigen land. Tjonge, elkeen met beide voetjes op de grond en verder hard labeur. Positief is wel dat de jongere spelers hier wel zullen uit geleerd hebben.
 • danny deblauwe

  3 maanden geleden
  Philippe Zet mannen met ballen aan hun lijf en ervaring op het plein , Ruud ,Bas bv dan ga je zo niet onder de voet gelopen worden denk ik De namen die je maar niet had moeten opstellen vul je dan maar zelf in en zijn op dit hoog niveau nog niet klaar Er zijn er ook wel een paar nu die beter nog een jaar in België zouden blijven ipv al het buitenland te dromen ,maar dit was natuurlijk ook tegen een superploeg dat ze gespeeld hebben , volgende keer beter
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.