Philippe Clement en Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Philippe Clement en Charles De Ketelaere. © VTM Nieuws

Clement: “Man City is van nog hoger niveau dan PSG” - De Ketelaere: “Als we op ons best zijn, zit er misschien weer iets moois in”

Champions LeagueMatchday -1, de dag voor Jan Breydel tot de nok vol loopt voor de komst van Manchester City. Wij spreken trainer Philippe Clement en Charles De Ketelaere over de kansen van Club Brugge, met 4 op 6 uitstekend gestart in zijn loodzware poule, tegen het Manchester City van Pep Guardiola en Kevin De Bruyne.

14 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Een punt pakken zou heel mooi zijn ! Laat het ons hopen en dst het een mooi wedstrijd wordt met neutraal arbitrage en de VAR wakker en correct ! Succes voor club 👍
 • koenraad decapmaker

  2 maanden geleden
  Dat van Bayern is in ieder geval waar .
 • Els Martin

  2 maanden geleden
  Eric Bex, nie gerust in bij City, ze hebben geen grootspraak maar ik vrees dat de Brugse kant met grote gaten geweven zal worden...
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Brugge moet er vol voor gaan en als het resultaat dan nog tegenvalt, kan niemand hen iets verwijten. City heeft de duurste voetbalkern ter wereld maar zelfs zij zijn er niet gerust op. Dat wil natuurlijk ook al iets zeggen. Zo simpel zal het niet worden voor City.
 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Ik wens Club het beste, en hebben al getoond dat ze kunnen verrassen....ondanks alle negatieve commentaren van Club-haters vooraf en nu nog. Alle Belgische ploegen (die Europees spelen tenminste) wens ik het beste tegen Europese tegenstanders!!!!