Real Madrid RMA
2
EINDE
3
Chelsea CHE
 • 80' Goal Rodrygo
 • 96' Goal Karim Benzema
 • Mason Mount Goal 15'
 • Antonio Rüdiger Goal 51'
 • Timo Werner Goal 75'

Chelsea-coach Tuchel niet te spreken over gezellig onderonsje tussen ref en Real-trainer Ancelotti: “Hij stond luidop te lachen”

Champions LeagueEen fronsende Thomas Tuchel na de bloedstollende return in Bernabéu, waar Real Madrid zich ondanks een 0-3-achterstand tegen Chelsea toch kon plaatsen voor de halve finales van de Champions League. Tuchel fronste niet zozeer om het resultaat, maar om het optreden van de scheidsrechter. De Chelsea-coach was namelijk niet opgezet met een gemoedelijk onderonsje tussen de referee en Real-trainer Carlo Ancelotti. “Een totaal verkeerd moment om te lachen.” 

59 reacties

 • Patrick Devogelaere

  4 maanden geleden
  Top wedstrijd van twee sterke teams, Benzema maakt het verschil.
 • Dalila Bouchalaa

  4 maanden geleden
  Tuchel is blijkbaar niet alleen een beperkte coach, maar ook een slecht verliezer.
 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Tuchel, : topcoach !
 • Eddy Verachtert

  4 maanden geleden
  Real word DIKWIJLS bevoordeeld,Chelsea moest verdiende winnaar zijn want de afgekeurde goal was onvrijwillig handspel,maar ja toen er nog geen var was zijn ze ook dikwijls gewonnen met buiten spel doelpunten vraag maar aan Bayern
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Slechte verliezer die Fransman...typisch eh !
 1. “Hij zou illegaal moeten zijn!” Thibaut Courtois de beste doelman ooit in een CL-finale? De cijfers bevestigen het
  Play
  Champions League
  14

  “Hij zou illegaal moeten zijn!” Thibaut Courtois de beste doelman ooit in een CL-finale? De cijfers bevestigen het

  Of hij ooit al zo’n straffe prestatie van een doelman gezien had, werd Carlo Ancelotti na de match gevraagd door een Britse journalist die in Spanje woont en voor ‘The Guardian’ werkt. Het antwoord van de Real-trainer: “Jawel... ook van Courtois.” Nog nooit was een winnende doelman in een Champions League-finale goed voor negen reddingen. Una leyenda madridista. Na Liverpool - Real Madrid is de Belgische Muur definitief een levende legende in het Bernabéu.
 2. “Zo plat als een pint die een dag eerder was getapt”: Britse pers hard na wanprestatie Rangers tegen Union
  Play
  Champions League
  11

  “Zo plat als een pint die een dag eerder was getapt”: Britse pers hard na wanpresta­tie Rangers tegen Union

  In de Britse pers weinig lof voor Union, des te meer wordt er ingezoomd op de non-match van Glasgow Rangers. Vooraf hadden ze er nochtans alle vertrouwen in. “Van Bronckhorst erop uit om sprookjeclub even met de realiteit te confronteren”, kopte de Schotse Daily Mail op de dag van de wedstrijd nog. Pijnlijke titel, een dag later. De realiteit gisteravond aan Den Dreef leerde immers dat Rangers blij mocht zijn dat de averij niet zwaarder opliep.