Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Charles De Ketelaere tussen PSG en PSG: hoe de vuurdoop van het blonde kopje alles veranderde

Champions LeagueToen wist u nog niks over hem, intussen weet u omzeggens alles. Tussen PSG (22/10/‘19) én PSG (15/09/‘21): de ontbolstering van Charles De Ketelaere (20). Al lang geen surprise van de chef meer.

6 reacties

 • nico baelde

  1 maand geleden
  En Patrick de Bock , goed gelachen. Denk dat het maar groen lachje was.
 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Lach maar patrick de bock,wij spelen toch lekker terug CL en dat tegen grote ploegen,wat van anderen niet kan gezegt worden ook al denken die en hun supporters nog steeds dat zij de grootste zijn.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Succes voor club Brugge Hopelijk een mooie wedstrijd voor de fans Het zal heel moeilijk worden natuurlijk Maar t'is niet alle dagen dat je tegen Messi speelt ...!
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  PSG, zouden die al bibberend het veld opkomen? Voor hen wordt dat gewoon een training tegen een zelfverklaarde ‘Europese topper’ . We gaan nog lachen!
 • Dirk Jansen

  1 maand geleden
  Ik denk dat PSG zich deze keer niet laat vangen door Club . In ieder geval veel succes voor Club in deze CL campagne vanwege een RSCA supporter!
 1. Hans Vanaken geniet na van historische Champions League-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelftal is heel mooi”
  Club Brugge
  4

  Hans Vanaken geniet na van histori­sche Champions Lea­gue-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelf­tal is heel mooi”

  Hans Vanaken en Club Brugge hielden gisteren het sterrenensemble van Paris Saint-Germain in toom. Blauw-zwart heeft volgens de doelpuntenmaker dan ook een nieuwe stap gezet op het Europese toneel. “We hebben bewezen dat we ook tegen grote tegenstanders een resultaat kunnen halen”, klinkt het in een gesprek met VTM Nieuws.