BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Champions League-avontuur levert Club 32,4 miljoen euro op - Cisse Sandra staat in knap lijstje

Champions leagueRuim 134 miljoen euro. Ziedaar hoeveel de voorbije vier Champions Leaguecampagnes Club Brugge hebben opgebracht. De vroegtijdige uitschakeling dit jaar in Europa zorgt financieel nauwelijks voor een verschil.

29 reacties

 • werner siebert

  1 maand geleden
  Het enigste wat telt zijn de grote groter en rijker maken. Waren er nog 2 deelnemers van de zogezegde grote landen zou er. NOg mee kunnen leven. Die financial fairplay is gewoon hypocriet. Al die grote ploegen hebben schulden dat het niet normaal is maar mogen gewoon verder doen ipv dat ze geweigerd worden. De championsleague is al lang geen championsleague meer maar een moneypit. Het arrest bosman is uiteindelijk toch het failliet van het eerlijke voetbal geworden.
 • Bruno willems

  1 maand geleden
  Moest de fifa de finacial fair play correct uitvoeren dan speelt er geen enkele Europese topclub europees wanr ze hebben miljarden schulden maar dan heeft de fifa ook geen inkomsten dus laten ze het toe
 • Peter Persijn

  1 maand geleden
  Stop toch met op mekaars kap te zitten , noch Anderlecht, Brugge , Gent , Genk , Antwerp, Standard enz , stellen niets voor in Europa. Leuke eigen competitie mss voor de supporters maar meer stellen ze helaas niet voor. Er is nu eenmaal geen geld in België om Europees nog mee te draaien , is al jaren zo en zal niet meer veranderen . Die 30 miljoen koop je niets mee .
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  En dan te bedenken dat wij eens geen kampioen mochten spelen maar dat het Genk dankzij een ingebeelde strafschop op Mechele moest zijn om de financiele voorsprong van Club niet verder te laten oplopen.
 • Brent Reynaert

  1 maand geleden
  Waarom afgang voor Brugge ? Man City, PSG en Leipzig zijn Europese top dus pech met de loting en logische uitschakeling. Anderlecht en Vitesse daarentegen..
 1. Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”
  Play
  Champions League
  4

  Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”

  “Onwaarschijnlijk... Slechts twee goals heeft FC Barcelona gescoord in deze Champions League!” Voor DPG-analist Marc Degryse is het verval bij de Catalaanse grootmacht anno 2021-2022 groot. “Alleen Malmö en Dynamo Kiev doen slechter. Tot dat niveau is Barça afgegleden. Ze horen niet eens thuis in die achtste finales." Collega-analist Jan Mulder, ook in de VTM-studio: “Wel wat betreft traditie en legende natuurlijk, maar niet op basis van het huidige elftal. Ze hebben 3-0 gekregen in Benfica.” Degryse: “Hoe kunnen ze vanavond dan ooit gaan winnen bij Bayern? Ja, natuurlijk zegt Xavi dat ie een plan heeft. Anders moet je de match niet eens beginnen natuurlijk.” Uiteindelijk zou FC Barcelona ook kansloos en roemloos onderuit gaan in Beieren. Exit Barça. Voor het eerst sinds 21 jaar overleven ze de poulefase van het kampioenenbal niet.