De buitenlands pers zag hoe Club Brugge PSG overrompelde.
Volledig scherm
De buitenlands pers zag hoe Club Brugge PSG overrompelde. © Photonews/L'Équipe

Buitenlandse pers zag PSG opgejaagd worden door het ‘zogenaamd zwakke’ Club Brugge: “Vanaken, Lang en De Ketelaere waren gevaarlijker dan ‘MNM’”

Champions LeagueClub Brugge heeft Europa verbaasd. Blauw-zwart hield gisteravond de sterren van Paris Saint-Germain in bedwang (1-1) en kan op heel wat lof rekenen in de buitenlandse pers. “PSG kwam met de schrik vrij. Halloween bij de start van de Champions League.” 

93 reacties

 • Stefaan Clabau

  1 maand geleden
  Top prestatie van Brugge mogen ze fier op zijn. Het laat wel zien als je drie spelers hebben die nauwelijks verdedigende taken doen. Dat je dan toch wel een probleem hebt.
 • bartholomeus jaspers

  1 maand geleden
  1 zaak is duidelijk : met deze glansprestatie alle criticasters de mond gesnoerd. Zeer sterk Club dat PSG gewoon niet in zijn spel liet komen. Verdienste van Club zelf !
 • Yannick Timmermans

  1 maand geleden
  Prachtig gespeeld van club !
 • Jan Michiels

  1 maand geleden
  Degenen die deze prestatie hier nog durven minimaliseren kennen heel weinig van voetbal, maar zijn gewoon negatief omdat ze tegen Club zijn! Gelukkig zijn er ook uitzonderingen waarvoor petje af! Fcb was top en Psg speelde in hun beste opstelling! En was ik Psg ruilde ik Lang voor Neymar, vallende ziekte!
 • Michel Roman

  1 maand geleden
  Ben geen Club Brugge supporter , maar ik heb genoten van hun wedstrijd , mentaliteit en vechtlust ! Martinez , wanneer gaat u Charles De Ketelaere eens opnemen in uw ploeg ? Met dank voor de heerlijke voetbalavond Club Brugge !!!
 1. Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschillende talen, en da's geen toeval
  Play
  PREMIUM
  Champions League
  12

  Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschil­len­de talen, en da's geen toeval

  Straf. In een Champions League-document voor media meldt de UEFA welke talen een speler machtig is. Talen waarin de speler zich comfortabel genoeg voelt om een interview te geven. Bij de spelers van Chelsea zijn dat er soms één, soms twee, soms eens drie. Behalve bij Romelu Lukaku (28), daar staan er zeven. En het Congolese Lingala, een taal die Lukaku ook spreekt, ontbreekt dan nog. Heeft hij een ‘talenknobbel’? En bestaat dat eigenlijk wel?
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.