Breedlachende Lukaku traint opnieuw mee, maar zo zegt Juve-coach Allegri: “Zonder hem is Chelsea minder voorspelbaar”

ChelseaVoor een tweede dag op rij heeft hij probleemloos meegetraind met de groep. Romelu Lukaku (28) is klaar voor zijn comeback bij Chelsea na een maand gesukkel met de enkel. 

3 reacties

 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Lukaku is stilletjes op weg zoals Kompany en Hazard , de ene blessure na de andere tot dat ze oud genoeg zijn om te stoppen . Door steeds op de bank terecht te komen en af en toe te spelen tot de volgende blessure zich weer aan iet..
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Niet overdrijven eh ...chelsea doe het heel goed zonder hem ! De rest is media-praat ...
 • moons fons

  1 jaar geleden
  Al gemerkt ? Chelsea gaat als een sneltrein door de kompetitie ! Ons groot wereldwonder Lukaku heeft zegge en schrijven ocharme 4 goals gemaakt. Zet een blinde in de spits en die shot er ook 4 in !
 1. Feest met bier en pizza in Brugse kleedkamer na kwalificatie, Verhaeghe: “Mata trakteert” - “En dan stuur ik de rekening naar de voorzitter”
  Play
  Champions League
  5

  Feest met bier en pizza in Brugse kleedkamer na kwalifica­tie, Verhaeghe: “Mata trakteert” - “En dan stuur ik de rekening naar de voorzitter”

  Club Brugge speelde gisterenavond 0-0 gelijk op het veld van Atlético Madrid, maar toch was het achteraf groot feest in de kleedkamer. En terecht, want blauw-zwart plaatste zich dankzij de draw voor het eerst in de clubgeschiedenis voor de knockout-fase van de Champions League. Voorzitter Verhaeghe kwam eens piepen en dolde met Mata, Vanaken genoot van een stuk pizza en Mignolet pronkte met zijn dikverdiende trofee van man van de match. “Je moet als keeper al heel goed zijn om die te winnen”, knipoogde ‘Big Si’. Geniet hierboven van de beelden.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”