REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

“Bonne chance, Club, tegen deze bulldozer”: onze man ziet PSG zelfs zonder Messi en Neymar met sprekend gemak winnen

Champions LeagueClub Brugge krijgt een bulldozer tegenover zich woensdagavond, zo zag onze journalist Frank Dekeyser afgelopen weekend in Parijs. Paris Saint-Germain wint zelfs zijn wedstrijden zonder Messi en Neymar met sprekend gemak. Zij assisteren Kylian M. in principe wel in Jan Breydel. Bonne chance, Club.

25 reacties

 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Ik zal maar zwijgen als Club-supporter. Vitesse is een wereldelftal en dat is perfect normaal daar van verliezen Europees maar PSG met de vingers in de neus moet Club Brugge daar blijkbaar van kunnen winnen. Het zijn immers maar Messi, Neymar en Mbappé. 😉😏
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  @ Albert de Lovendeghem : de laatste keer dat Anderlecht tegen PSG heeft gespeeld in de Champions League hebben ze er ook 5 om de oren gehad en dat was een PSG enkel met Zlatan als vedette. Daar maakt geen enkele Europese ploeg buiten Bayern en enkele Engelse topploegen eventueel kans tegen. @ C. Goethals: Dat moet een eeuwigheid geleden zijn dat Anderlecht van Real heeft gewonnen en stukken beter dan PSG nu. Zijn er ooit betere spelers geweest dan Messi, Neymar en Mbappé in één elftal?
 • john dewit

  1 jaar geleden
  Rik als je te groot voor België bent en de pretentie hebt moet je daar tegen kunnen hé !
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  De grootste club ooit was Real Madrid stukken beter dan PSG nu, toch werd Real uitgeschakeld door RSCA. Dat zie ik Club niet te doen.
 • Jan Janssens

  1 jaar geleden
  Mannaert en Clement gaan voluit voor 0-5!