Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bij L’Équipe waren ze minder onder de indruk: Franse sportkrant buist twee spelers van Club Brugge na stunt

Champions LeagueDe stunt van Club Brugge tegen Paris Saint-Germain krijgt heel wat aandacht in buitenlandse media. Ook in de toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe wordt de match uitgebreid besproken, al gaat het vooral over wat er verkeerd liep bij de Parijse grootmacht. Van Club was de krant ook niet echt onder de indruk, zo blijkt uit de punten die de spelers van Philippe Clement krijgen. Twee Bruggelingen worden zelfs getrakteerd op een onvoldoende.

45 reacties

 • Etienne Durinck

  1 maand geleden
  Neymar ? Van die 'grote ster' blijft er nu duidelijk nog een meelopertje van over. Messi ? Die zijn 'hyper' talent lijkt reeds een paar jaartjes met pensioen. En Mbapé heeft een duidelijk probleem met een blessure. En het spel van PSG ? Daar zijn massa's afval in te zien. Dit is helemaal geen topploeg. Ze zullen geluk moeten hebben om de kwart finale te halen. Maar zelfs dit zie ik niet gebeuren.
 • Voets Paul

  1 maand geleden
  Groot gelijk hebben ze je moet het nuchter zien he
 • Guy Van Becelaere

  1 maand geleden
  Messi, Embapé, en Neymar, samen op het veld dat werkt niet , de gaan de beker met de grote oren zo niet winnen !Hun verdediging is een zift , Brugge was gewoon beter !!
 • Eric Freys

  1 maand geleden
  en ze hebben gelijk ... het had 3-1 kunnen en moeten zijn
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  We zullen het maar op het spreekwoordelijke franse chauvinisme houden zeker.
 1. Staande ovatie op Jan Breydel is geen primeur voor ‘King Kev’: De Bruyne kreeg al paar keer een open doekje van ‘vijandelijke’ fans
  Play
  Champions League
  35

  Staande ovatie op Jan Breydel is geen primeur voor ‘King Kev’: De Bruyne kreeg al paar keer een open doekje van ‘vijande­lij­ke’ fans

  Een mooi moment op Jan Breydel. Kevin De Bruyne kreeg een staande ovatie toen hij in minuut 63 vervangen werd door Cole Palmer. ‘KDB’, die de assist gaf bij de 0-3 van Kyle Walker, kon het gebaar duidelijk appreciëren en bedankte het Brugse publiek terug met een applausje aan de dug-out. Wederzijds respect. Ook na afloop van de 1-5-zege bedankte hij de Brugse aanhang. “Het voelde geweldig om terug in België te zijn. Bedankt voor het fantastische onthaal”, schrijft ‘KDB’ op Instagram.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.