Bart Verhaeghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Verhaeghe. © Action Images via Reuters

Bart Verhaeghe: “25 miljoen voor De Ketelaere? Och, we hebben al veel zo'n aanbiedingen geweigerd”

Champions LeagueNa ‘de stunt van het jaar’ was de honger nooit groter. “Is dit niet de wens van heel België?” vraagt Bart Verhaeghe zich daags na het exploot van Club Brugge af, dat hij door coronaperikelen zelf niet kon bijwonen: “Thuis zijn we in elkaars armen gevlogen.”

 1. Trekt Eden Hazard de lijn door in ‘do or die’-match tegen Inter? “Zet hem als schaduwspits rond Benzema”
  Champions League

  Trekt Eden Hazard de lijn door in ‘do or die’-match tegen Inter? “Zet hem als schaduw­spits rond Benzema”

  Het is van moeten. Voor beide teams. Al start het ene wel met een duidelijk manco. Terwijl Inter de o zo cruciale Romelu Lukaku mist, kan Eden Hazard na al het leed éindelijk zijn waarde tonen voor Real Madrid. “De druk is een pak minder nu hij aan de fans kon laten zien dat hij géén flop is”, vertelt Stéphane Demol, de man die assistent-bondscoach was toen Hazard in 2008 zijn eerste selectie bij de Rode Duivels bemachtigde.
 2. Inter-Real is ook het weerzien van twee tegenpolen: waarom Conte straks Hazard hartelijk de hand zal schudden
  PREMIUM
  Champions League

  In­ter-Re­al is ook het weerzien van twee tegenpolen: waarom Conte straks Hazard hartelijk de hand zal schudden

  “De schuld van de dochter.” Na de FA Cupfinale, mei 18, plaatste Willian op een triomffoto op Instagram weinig subtiel drie emoji’s van een beker over zijn trainer. Uitgewist. Het was zijn ijskoude afrekening met Antonio Conte, na twee jaar uitgespuugd bij Chelsea. Eden Hazard ging ondanks zijn bedenkingen nooit zover. Hij stuurde zijn coach met een afscheidsgeschenk terug naar Italië. Terugblik op Hazard & Conte. Zou er iets zijn blijven hangen?
 3. Onze chef voetbal vindt dat Clement na zijn uitbrander niet de mist mag ingaan: “Want dan mogen wij hém hard aanpakken, toch?”
  PREMIUM
  Champions League

  Onze chef voetbal vindt dat Clement na zijn uitbrander niet de mist mag ingaan: “Want dan mogen wij hém hard aanpakken, toch?”

  Philippe Clement krijgt na onder meer Real Madrid, PSG, Zenit en Lazio een nieuwe kans om zich te onderscheiden in de Champions League. Op Jan Breydel ontvangt Club vanavond Borussia Dortmund. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert legt de lat hoog voor de coach van blauw-zwart. “Net omdat we met z'n allen weten dat Clement in staat is Dortmund het schaamrood op de wangen te bezorgen.”
 1. Serneels over België-Zwitserland: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”
  Play

  Serneels over Bel­gië-Zwitser­land: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”

 2. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper