Yannick Carrasco schermt de bal af.
Volledig scherm
Yannick Carrasco schermt de bal af. © REUTERS
0
EINDE
0

Atlético Madrid en Porto delen de punten in doelpuntenloos gelijkspel

Champions LeagueGeen goals in het duel tussen Atlético Madrid en Porto. Beide clubs hielden elkaar in evenwicht in een scoreloos gelijkspel. Yannick Carrasco stond 90 minuten tussen de lijnen bij Atlético. In de slotfase kreeg ex-Anderlecht-speler Chancel Mbemba nog rood voor een overtreding op een doorgebroken speler. 

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.