Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

“Aquí está el Brujas!”: onze chef voetbal blikt vooruit naar wat historische avond kan worden voor Club

CLUB BRUGGEEen gelijkspel volstaat vanavond voor Club om een plaats in de 1/8ste finales van de Champions League af te dwingen. Eén punt. “Waar is de tijd dat Club het lelijke eendje met 0 op 18 was in een groep”, herinnert onze chef voetbal zich. “Een tijd waarin de Spaanse media amper aandacht schonk aan onze landskampioen.” Drie matchballen telt Club. Welke het verzilvert, maakt niet uit.

0 reacties

 1. Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase
  Club Brugge
  22

  Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase

  Club Brugge greep in extremis nog naast de groepszege in groep B in de Champions League, maar dankzij een knappe 11 op 18 vangt blauw-zwart wel nog meer dan tien miljoen euro aan winstpremies. Het gelijkspel van gisteren leverde andermaal 930.000 euro op, wat de totale teller op 47.485.000 miljoen euro brengt — een absoluut recordbedrag naar Brugse of Belgische normen. Afwachten of de kassa na Nieuwjaar andermaal rinkelt voor blauw-zwart.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.