Davy Klaassen.
Volledig scherm
Davy Klaassen. © BSR Agency

Aparte voorbereiding van Klaassen op Champions League-duel met Midtjylland: “Ik lag op de bank PlayStation te spelen toen ik werd gebeld”

Champions LeagueEind goed, al goed, concludeerde Davy Klaassen na de 1-2-zege van Ajax bij Midtjylland en na misschien wel de meest krankzinnige dagen in zijn profloopbaan. De middenvelder werd op het allerlaatste moment ingevlogen. “Net toen ik er geen rekening meer mee hield, werd ik gebeld door de trainer.”

0 reacties

 1. Reconstructie van gestaakte PSG-Basaksehir na beschuldigingen van racisme: Belgische UEFA-afgevaardigde moest bemiddelen, Roemeense refs met verleden en statement Turkse president
  Play
  Champions League

  Reconstruc­tie van gestaakte PS­G-Basaksehir na beschuldi­gin­gen van racisme: Belgische UE­FA-afgevaar­dig­de moest bemiddelen, Roemeense refs met verleden en statement Turkse president

  Een ongezien statement tegen racisme. Spelers van Basaksehir stapten van het veld nadat de Roemeense vierde ref ­assistent-coach Pierre Webo meermaals ‘negru’ (zwart) had genoemd. Die van PSG toonden zich solidair. Match gestaakt. Vanavond om 18u55 wordt de wedstrijd herspeeld - met andere officials en Danny Makkelie als scheidsrechter. Met Webo opnieuw op de bank: hij zag de rode kaart die hij kreeg, geschrapt in afwachting van het onderzoek.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"