Amateurbeelden tonen dat steward pegel van Cristiano totaal niet zag aankomen: “Toen ik hem boven mij zag staan, dacht ik dat ik dood was”

Champions League‘t Was een stevige klap. Een hard schot van Cristiano Ronaldo zoefde eerder deze week tijdens de opwarming voor het Champions League-duel tegen Young Boys over het doel en belandde recht op een steward, die tegen de grond ging. Ronaldo, die toch wat in paniek leek, sprong meteen over de boarding om te checken of alles oké was.

30 reacties

 • karl van dyck

  1 maand geleden
  Geweldig Respect Ronaldo. En ook hoe jij in de haaienwereld dat het voetbal is ,steeds jezelf blijft en de focus op je carrière en je dierbaren behoudt.
 • XAVIER LAMBRECHT

  1 maand geleden
  Het hart op de juiste plaats, respect!
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Het is niet de eerste keer dat Ronaldo laat zien dat zijn hart op de juiste plaats zit.
 • Patrick Vriends

  1 maand geleden
  Geweldige voetballer en als mens ook chapeau Ronaldo !
 • Michael Costermans

  1 maand geleden
  Chapeau! Echt respect voor die man! Topsporter en mens ! Prachtig
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.