Amateurbeelden tonen dat steward pegel van Cristiano totaal niet zag aankomen: “Toen ik hem boven mij zag staan, dacht ik dat ik dood was”

Champions League‘t Was een stevige klap. Een hard schot van Cristiano Ronaldo zoefde eerder deze week tijdens de opwarming voor het Champions League-duel tegen Young Boys over het doel en belandde recht op een steward, die tegen de grond ging. Ronaldo, die toch wat in paniek leek, sprong meteen over de boarding om te checken of alles oké was.

30 reacties

 • karl van dyck

  1 maand geleden
  Geweldig Respect Ronaldo. En ook hoe jij in de haaienwereld dat het voetbal is ,steeds jezelf blijft en de focus op je carrière en je dierbaren behoudt.
 • XAVIER LAMBRECHT

  1 maand geleden
  Het hart op de juiste plaats, respect!
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Het is niet de eerste keer dat Ronaldo laat zien dat zijn hart op de juiste plaats zit.
 • Patrick Vriends

  1 maand geleden
  Geweldige voetballer en als mens ook chapeau Ronaldo !
 • Michael Costermans

  1 maand geleden
  Chapeau! Echt respect voor die man! Topsporter en mens ! Prachtig
 1. Zijn zwakste cijfers ooit vertellen niet het volledige verhaal: waarom Club Brugge op zijn hoede is voor ene Kevin De Bruyne
  PREMIUM
  Premier League

  Zijn zwakste cijfers ooit vertellen niet het volledige verhaal: waarom Club Brugge op zijn hoede is voor ene Kevin De Bruyne

  Minder betrokken, minder baltoetsen, minder splijtende ballen in de zestien. Nooit zoveel balverlies, nooit zoveel verkeerde passes, nooit zo weinig assists. En toch weten de scouts van Club Brugge maar al te goed dat ze de Rode Duivel dinsdag in de Champions Leagueclash met Manchester City beter niet uit het oog verliezen. Uw krant analyseerde de prestaties van Kevin De Bruyne in het seizoen 2021-22 en keek door de cijfers heen: “Er schuilt gevaar.”
 2. Club Brugge vreest verkeersdrukte en spoort fans aan tijdig te vertrekken
  Champions League
  4

  Club Brugge vreest verkeers­druk­te en spoort fans aan tijdig te vertrekken

  Door de vele wegenwerken dreigt grote verkeersdrukte in de aanloop van het Champions League-duel Club Brugge - Manchester City. Blauw-zwart spoort de fans bijgevolg aan tijdig naar het stadion te vertrekken. Op diverse toegangswegen naar Brugge en het Jan Breydelstadion zijn werken aan de gang. Dat is zo langs de E40 te Aalter en langs de E403 te lichtervelde. En ook op de N31/Expressweg in de buurt van het stadion moeten alle wagens over één rijvak in de richting van de kust. Bovendien wordt de wedstrijd ook om 18u45 afgetrapt, wat alvast niet helpt voor een vlotte rit richting het stadion.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. HLN Sportcast over de indrukwekkende manier van voetballen van Man City: “Op dat niveau moet je een bepaalde ‘swagger’ hebben”
  HLN Sportcast

  HLN Sportcast over de indrukwek­ken­de manier van voetballen van Man City: “Op dat niveau moet je een bepaalde ‘swagger’ hebben”

  Het klasseverschil was groot, gisteravond op Jan Breydel. Kevin De Bruyne en z'n ploegmakkers van Man City maakten indruk. “Het zijn echte atleten”, zegt Champions League-alleskijker Gilles Mbiye Beya in onze HLN Sportcast (zie video boven). “Atleten mét klasse”, voegt Jonas Decleer eraan toe. “Foden is 21, maar die staat daar dan gewoon met de borst vooruit. Die mannen hebben iets speciaals.”